Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

25 Απριλίου: Moσχομύρισε Σμυρναίικος ΔΡΑΚΟΥΛΗ… Ο ελληνικός καφές γίνεται ο πρωταγωνιστής της γεύσης

25 Απριλίου: Moσχομύρισε Σμυρναίικος ΔΡΑΚΟΥΛΗ… Ο ελληνικός καφές γίνεται ο πρωταγωνιστής της γεύσης

25Booking-online

logo_smyrnaiikos«Πάμε για καφέ…» συνήθεια αγαπημένη σε όλους μας. Σας περιμένω για ένα ιδιαίτερο σεμινάριο με υπέροχες συνταγές με κύριο υλικό τον αρωματικό Σμυρναίικο καφέ ΔΡΑΚΟΥΛΗ. Μαζί με το καφεδάκι μας θα μάθουμε πως να φτιάχνουμε, Αρωματικό κέικ με ελληνικό καφέ, Τιραμισού με σοκολάτα και σμυρναίικο και εύκολα μπισκότα βουτύρου με ελληνικό καφέ. Σμυρναίικος, γλυκάκια και μπόλικο κους κους…
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.


Related Posts

24 Απριλίου: Δημιουργώντας μανιταρολιχουδιές με TERRA FYLLIDA

24 Απριλίου: Δημιουργώντας μανιταρολιχουδιές με TERRA FYLLIDA

Η Terra Fyllida, λάτρεις της μεσογειακής διατροφής και ιδιαίτερα των μανιταριών, δημιούργησε μια σειρά εκλεκτών προϊόντων που αναδεικνύουν την υψηλή διατροφικής τους αξία. Οι πρωτότυπες νοστιμιές τους μου έδωσαν την ιδέα για Κρέπες με κοτόπουλο και Chutney μανιτάρι πλευρώτους με κόλιανδρο και μπαχάρι, για ένα […]

Ο CHEF ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ KAPSALIANA VILLAGE HOTEL

Ο CHEF ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ KAPSALIANA VILLAGE HOTEL

Η κρητική κουζίνα με δημιουργικό πνεύμα και φρέσκα υλικά απο τα μποστάνια του χωριού.  Το Kapsaliana Village hotel ανοίγει το νέο κεφάλαιο στη γαστρονομία του, καλωσορίζοντας τον διακεκριμένο chef Νίκο Θωμά.  Με έμπνευση από την μακρά ιστορία του οικισμού, δημιούργησε τα μενού του εστιατορίου, ανανεώνοντας πλήρως την […]