Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

21 Nοεμβρίου: Estia Awards: Βραβεύονται οι καλύτεροι της ελληνικής εστίασης!

21 Nοεμβρίου: Estia Awards: Βραβεύονται οι καλύτεροι της ελληνικής εστίασης!

Μία πλειάδα αξιόλογων παραδειγμάτων ποιότητας και καινοτομίας στην ελληνική εστίαση θα επιβραβεύσουν τα Estia Awards 2018 την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Gazarte στην Αθήνα. Παρουσιαστές της λαμπερής τελετή απονομής θα είναι η Ιωάννα Σταμούλου και ο Βησσαρίων Παρθένης.
Οι επιχειρήσεις που θα βραβευτούν είναι αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν επιχειρήσεις απ’ όλη την χώρα και απ’ όλα τα είδη επιχειρήσεων εστίασης.
Στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν τους καλύτερους του κλάδου, αλλά και τις επιμέρους πρακτικές που εμπνέουν υγιή ανταγωνισμό και αναβαθμίζουν την ποιότητα της υπηρεσίας που λαμβάνει ο καταναλωτής. Ανάμεσά στους διακριθέντες της περσινής διοργάνωσης περιλαμβάνονται ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων όπως: Simply Burgers, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Starbucks, Kayak, Chillbox, Today Group, Crepa Crepa, e-food, Forky, Delivery.gr, Blé, Yiamas Gastro Bar και Coffeelab Microroasters.
Τα βραβεία διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel&Restaurant.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία, αλλά και για να παρακολουθήσετε την τελετή απονομής σε ζωντανή μετάδοση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.estiaawards.gr.


Related Posts

Το Galaxy Bar & Restaurant επιστρέφει

Το Galaxy Bar & Restaurant επιστρέφει

Το πιο εντυπωσιακό rooftop bar της Αθήνας, το Galaxy Bar & Restaurant στον τελευταίο όροφο του Hilton, άνοιξε ξανά. Με φαντασμαγορική θέα, μεγάλη ποικιλία σε signature cocktails, sushi bar και ενδιαφέρουσες επιλογές για δείπνο, έρχεται να προσδώσει μια κοσμοπολίτικη αύρα στις ζεστές Αθηναϊκές νύχτες του […]

Burgers & Cocktails Thursday Nights @ Juju Bar & Restaurant

Burgers & Cocktails Thursday Nights @ Juju Bar & Restaurant

Comfort food σε συνδυασμό με εμπνευσμένα spirits καθιστούν το Juju Bar & Restaurant «the place to be» κάθε Πέμπτη! To Juju Bar & Restaurant, το feel-good εστιατόριο του ξενοδοχείου Divani Caravel, εγκαινιάζει το νέο του concept menu “Burgers & Cocktails” και οι αθηναϊκές Πέμπτες αποκτούν […]