Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

19 Ιανουαρίου: H Condito νοστιμίζει τις συνταγές μας

19 Ιανουαρίου: H Condito νοστιμίζει τις συνταγές μας

Η Condito είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες τροφίμων στην Ελλάδα με εξαιρετικά προϊόντα, ιδιαίτερα αγαπητά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μουστάρδες, κέτσαπ, μαγιονέζα, dressings, dips, σάλτσες, μου έχουν δώσει μοναδικές ιδέες για επιτυχημένες και γευστικές συνταγές. Ελάτε να φτιάξουμε μια Quiche με καραμελωμένα κρεμμύδια, πεντανόστιμα μπουτάκια κοτόπουλου με σάλτσα μπάρμπεκιου, πατατούλες πορτοκαλομουσταρδένιες αλλά και Mαχαλεμπί τριανταφυλλένιο.

 

 

 

     


Related Posts

ΠΕΝΝΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΝΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΩΝ

DR ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Yπέροχη και θρεπτική σούπα από την Ντίνα Νικολάου για τώρα που αρχίζει να κρυώνει ο καιρός. Το κοτόπουλο που περιλαμβάνει, τροφοδοτεί τον οργανισμό με βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σίδηρο και πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας.

Mount Athos Area KOUZINA 2017: από τη φλογερή Ιβηρική χερσόνησο στις «δυνατές» γεύσεις της Ηπείρου!

Mount Athos Area KOUZINA 2017: από τη φλογερή Ιβηρική χερσόνησο στις «δυνατές» γεύσεις της Ηπείρου!

Ντίνα Νικολάου, Θεσσαλονικείς Chef και τοπικοί φορείς συνθέτουν τους συντελεστές άλλης μιας προδιαγεγραμμένης επιτυχίας! Αφιερωμένο στη μεσογειακή ισπανική κουζίνα και στις γεμάτες γεύσεις της Ηπείρου θα είναι το Mount Athos Area KOUZINA 2017, το οποίο αποτελεί πλέον μέρος της θεματικής προβολής που αναμένεται να απευθύνει το αμέσως […]