Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΑΔΟΛΟ… Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΑΔΟΛΟ… Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

Το Άδολο είναι η τρίτη απόσταξη της “καρδιάς” του Ούζου Πλωμαρίου που αποστάζεται με υπομονή, για 13 ώρες, μέσα στο σφυληρατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911 και αποτελεί την “καρδιά της καρδιάς” του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.
Ένα εξαιρετικό απόσταγμα τριπλής απόσταξης που δημιουργεί τη νέα ξεχωριστή κατηγορία εκλεκτού ούζου για όλους εκείνους που αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα.  Με ντελικάτη γεύση και αρώματα γλυκάνισου αλλά και λίγες λεμονάτες νότες το Άδολο ήρθε για να μας μαγέψει. Οι συνταγές μου θα το αναδείξουν, θα το μεταμορφώσουν και θα το απογειώσουν. Ετοιμαστείτε για την μαγεία των Χριστουγέννων με «Άδολο» Πλωμαρίου.