Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

18 Μαΐου: Τα διάσημα «σαγανάκια» με κρασιά Porto Carras

18 Μαΐου: Τα διάσημα «σαγανάκια» με κρασιά Porto Carras

Η Υλιάννα Στέγγου είναι η ψυχή του Κτήματος Porto Carras. Είναι η υπεύθυνη και δυναμική «Κυρία του Κρασιού» της Χαλκιδικής. Με τα ΠΟΠ βιολογικά κρασιά του Porto Carras από τις πλαγιές του Μελίτωνα στη Σιθωνία, έχει καταφέρει να κάνει την Χαλκιδική, τον απόλυτο οινοτουριστικό προορισμό, έχοντας στόχο, τη μετάδοση των ελληνικών γηγενών ποικιλιών σε όλο τον κόσμο. Η πρόκλησή μου… να «παντρέψουμε» τα δημιουργικά «σαγανάκια» μου με τα εξαιρετικά κρασιά της. Γραβιέρα σαγανάκι σε φύλλο κρούστας με διάφορους σπόρους και μέλι, Γαρίδες σαγανάκι πικάντικες με φέτα, Λουκάνικα σαγανάκι με πιπεριές και κασέρι, Γιαούρτι με φρούτα σαγανάκι, πετιμεζάτα.

 

     

 


Related Posts

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Ιδιαίτερη συνταγή με φανταστική γεύση και εξαιρετικές ιδιαίτερες διατροφικές ιδιότητες. Το κοτόπουλο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και σε ποικιλία βιταμινών του συμπλέγματος Β…

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Μία υπέροχη συνταγή με σπουδαία διατροφική αξία. Τα κολοκύθια είναι πολύ πλούσια σε θρεπτική αξία, καθώς παρέχουν μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C…



Subscribe