destination taste!

18 Μαΐου: Τα διάσημα «σαγανάκια» με κρασιά Porto Carras

18 Μαΐου: Τα διάσημα «σαγανάκια» με κρασιά Porto Carras

Η Υλιάννα Στέγγου είναι η ψυχή του Κτήματος Porto Carras. Είναι η υπεύθυνη και δυναμική «Κυρία του Κρασιού» της Χαλκιδικής. Με τα ΠΟΠ βιολογικά κρασιά του Porto Carras από τις πλαγιές του Μελίτωνα στη Σιθωνία, έχει καταφέρει να κάνει την Χαλκιδική, τον απόλυτο οινοτουριστικό προορισμό, έχοντας στόχο, τη μετάδοση των ελληνικών γηγενών ποικιλιών σε όλο τον κόσμο. Η πρόκλησή μου… να «παντρέψουμε» τα δημιουργικά «σαγανάκια» μου με τα εξαιρετικά κρασιά της. Γραβιέρα σαγανάκι σε φύλλο κρούστας με διάφορους σπόρους και μέλι, Γαρίδες σαγανάκι πικάντικες με φέτα, Λουκάνικα σαγανάκι με πιπεριές και κασέρι, Γιαούρτι με φρούτα σαγανάκι, πετιμεζάτα.

 

     

 


Related Posts

Η ΔΙΑΙΤΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…

Η ΔΙΑΙΤΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…

Οι διακοπές χαρακτηρίζονται από ατελείωτες ώρες ξεγνοιασιάς που καταλήγουν σε παραθαλάσσια ταβερνάκια ή μπαράκια. Ωστόσο, για πολλούς το άγχος της αύξησης βάρους παραμένει μιας και οι θαλασσινοί μεζέδες, τα ουζάκια και τα παγωτά κάνουν τον δείκτη της ζυγαριάς να ανεβαίνει. Έτσι προκειμένου να απολαύσετε τις […]

ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ

Χρώμα και άρωμα στο ριζότο που θα λατρέψετε. Ο πολτός σκόρδου σε συνδυασμό με τα αρωματικά χόρτα γίνονται το τέλειο «χαλί» για τις γαρίδες.