destination taste!

18 Δεκεμβρίου: Το «υγρό χρυσάφι» της E-LA-WON όπως δεν το έχετε ξαναδεί

18 Δεκεμβρίου: Το «υγρό χρυσάφι» της E-LA-WON όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Η E-LA-WON, έχει γίνει διάσημη για τα εξαιρετικά, ανόθευτα, πολύτιμα ελαιόλαδα που παράγει. Χωρίς φυτοφάρμακα και χημικά σκευάσματα το «υγρό χρυσάφι» της είναι αξεπέραστο. Ελάτε να δοκιμάσετε το πρωτόλαδο αλλά και να δημιουργήσουμε μαζί, μοντέρνες συνταγές που να το αναδεικνύουν. Εκτός από το ελαιόλαδο, θα δοκιμάσουμε και θα αναδείξουμε το σπάνιας γεύσης μέλι με ξεχωριστά αρώματα (Ελάτου, Καστανίας, ανθέων Πορτοκαλιάς και Θυμαρίσιο) μέσα από επιδόρπια αλλά και αλμυρές παρασκευές. Τέλος, έκπληξη θα είναι το pesto λιαστής ντομάτας με μαστίχα καθώς και το pesto μαϊντανού ως συνοδευτικά ποτών ή σε ριζότα. Ο Ιωάννης Καμπούρης θα μας συστήσει τα νέα προϊόντα του και που ξέρετε… μπορεί να μας δώσουν ιδέες για γευστικές εκπλήξεις της στιγμής.


Related Posts

ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ

ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ

Μπορεί το αρνάκι στη σούβλα ή στο φούρνο να είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, παρ’ όλ’ αυτά μέχρι να φτάσει στο τραπέζι μας απαιτεί ώρες στο ψήσιμο. Σίγουρα, για το πασχαλινό τραπέζι, οι καλεσμένοι μαζεύονται από νωρίς, άρα, χρειάζονται κάποια μεζεδάκια που να «ξυπνήσουν» την […]

ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

Οι σταφίδες ταιριάζουν πολύ σε μαγειρευτά φαγητά με ψάρια ή θαλασσινά και τέτοιες συνταγές συναντάμε σε όλη την Ελλάδα.



Subscribe