Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

18 Δεκεμβρίου: Το «υγρό χρυσάφι» της E-LA-WON όπως δεν το έχετε ξαναδεί

18 Δεκεμβρίου: Το «υγρό χρυσάφι» της E-LA-WON όπως δεν το έχετε ξαναδεί

Η E-LA-WON, έχει γίνει διάσημη για τα εξαιρετικά, ανόθευτα, πολύτιμα ελαιόλαδα που παράγει. Χωρίς φυτοφάρμακα και χημικά σκευάσματα το «υγρό χρυσάφι» της είναι αξεπέραστο. Ελάτε να δοκιμάσετε το πρωτόλαδο αλλά και να δημιουργήσουμε μαζί, μοντέρνες συνταγές που να το αναδεικνύουν. Εκτός από το ελαιόλαδο, θα δοκιμάσουμε και θα αναδείξουμε το σπάνιας γεύσης μέλι με ξεχωριστά αρώματα (Ελάτου, Καστανίας, ανθέων Πορτοκαλιάς και Θυμαρίσιο) μέσα από επιδόρπια αλλά και αλμυρές παρασκευές. Τέλος, έκπληξη θα είναι το pesto λιαστής ντομάτας με μαστίχα καθώς και το pesto μαϊντανού ως συνοδευτικά ποτών ή σε ριζότα. Ο Ιωάννης Καμπούρης θα μας συστήσει τα νέα προϊόντα του και που ξέρετε… μπορεί να μας δώσουν ιδέες για γευστικές εκπλήξεις της στιγμής.


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe