destination taste!

17 Μαΐου: Οι φλογάτες φράουλες συνοδεύουν τα κρασιά Ράπτη

17 Μαΐου: Οι φλογάτες φράουλες συνοδεύουν τα κρασιά Ράπτη

Με αφετηρία το Λεόντειο της Νεμέας ξεκινά η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης Ράπτη. Εμπνευστής και ιδρυτής της ο Γεώργιος Ράπτης που πριν από 30 χρόνια δημιουργεί φυτώρια αμπέλου που υπήρξαν τα πρώτα στον Ελλαδικό χώρο με επιτυχημένη πορεία.
Σήμερα την σκυτάλη έχει πάρει η δεύτερη γενιά της οικογένειας, η Ελένη Ράπτη. Με μότο την «θηλυκή πλευρά της Νεμέας», η Ελένη, διατηρεί ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της εταιρείας έχοντας όμως σαν κύριο στόχο την συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από τον συνδυασμό των κρασιών της Estate Raptis με τις φλογάτες φράουλες της άνοιξης. Μια πράσινη σαλάτα με φράουλες και πορτοκάλι, ένα σπαγγέτι με πικάντικη σάλτσα φράουλας και απάκι, αλλά και, μια μεγαλειώδης Σαρλότ φράουλας θα είναι οι συνταγές που θα τα αναδείξουν.

 

     

 


Related Posts

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ENERGY BALLS;

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ENERGY BALLS;

Είναι νόστιμες, είναι υγιεινές και είναι πολύ στη μόδα τώρα τελευταία! Οι energy balls μας έρχονται, από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουν ιδιαίτερη διατροφική αξία και έγιναν γρήγορα πολύ δημοφιλή. Τι είναι η Energy Ball; Ονομάζονται Energy Ball λόγο του σχήματός τους που είναι μια μικρή […]

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ;

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ;

Το ξέρετε πως η ζάχαρη καρύδας φτιάχνετε από το χυμό των λουλουδιών της καρύδας; Πως χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στη Νότια και Νότιο-ανατολική Ασία, όπου έχει πληθώρα δέντρων καρύδας; Οι Φιλιππίνες και η Ινδονησία έχουν την μεγαλύτερη παραγωγή αυτού του είδους ζάχαρης. Στην Ευρώπη, […]



Subscribe