Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

17 Μαΐου: Οι φλογάτες φράουλες συνοδεύουν τα κρασιά Ράπτη

17 Μαΐου: Οι φλογάτες φράουλες συνοδεύουν τα κρασιά Ράπτη

Με αφετηρία το Λεόντειο της Νεμέας ξεκινά η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης Ράπτη. Εμπνευστής και ιδρυτής της ο Γεώργιος Ράπτης που πριν από 30 χρόνια δημιουργεί φυτώρια αμπέλου που υπήρξαν τα πρώτα στον Ελλαδικό χώρο με επιτυχημένη πορεία.
Σήμερα την σκυτάλη έχει πάρει η δεύτερη γενιά της οικογένειας, η Ελένη Ράπτη. Με μότο την «θηλυκή πλευρά της Νεμέας», η Ελένη, διατηρεί ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της εταιρείας έχοντας όμως σαν κύριο στόχο την συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από τον συνδυασμό των κρασιών της Estate Raptis με τις φλογάτες φράουλες της άνοιξης. Μια πράσινη σαλάτα με φράουλες και πορτοκάλι, ένα σπαγγέτι με πικάντικη σάλτσα φράουλας και απάκι, αλλά και, μια μεγαλειώδης Σαρλότ φράουλας θα είναι οι συνταγές που θα τα αναδείξουν.

 

     

 


Related Posts

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ…

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΜΥΡΩΔΑΤΟ…

Τώρα είναι η εποχή τους! Τώρα λοιπόν είναι η ιδανική εποχή να αιχμαλωτίσουμε την ευωδιά τους σε χίλιες δυο νοστιμιές όπως λεμονάδα, λεμονόκρεμα, λεμονάκια στο αλάτι από το Μαρόκο. Δείτε επίσης πώς με το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού θα μεταμορφώσετε το πιο απλό […]

10 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

10 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Σε αντίθεση με αυτό που μπορούνε να σκεφτούμε, το να τρώμε χωρίς γλουτένη δεν είναι απαραίτητο συνώνυμο της στέρησης. Παρακάτω σας δίνω μερικές ιδέες για να τρώτε καλά και ισορροπημένα χωρίς γλουτένη. Μαγειρέψτε φρέσκα προϊόντα Για μια ισορροπημένη διατροφή και χωρίς γλουτένη, είναι προτιμότερο να […]