destination taste!

17 Μαΐου: Οι φλογάτες φράουλες συνοδεύουν τα κρασιά Ράπτη

17 Μαΐου: Οι φλογάτες φράουλες συνοδεύουν τα κρασιά Ράπτη

Με αφετηρία το Λεόντειο της Νεμέας ξεκινά η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης Ράπτη. Εμπνευστής και ιδρυτής της ο Γεώργιος Ράπτης που πριν από 30 χρόνια δημιουργεί φυτώρια αμπέλου που υπήρξαν τα πρώτα στον Ελλαδικό χώρο με επιτυχημένη πορεία.
Σήμερα την σκυτάλη έχει πάρει η δεύτερη γενιά της οικογένειας, η Ελένη Ράπτη. Με μότο την «θηλυκή πλευρά της Νεμέας», η Ελένη, διατηρεί ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της εταιρείας έχοντας όμως σαν κύριο στόχο την συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τι καλύτερο, λοιπόν, από τον συνδυασμό των κρασιών της Estate Raptis με τις φλογάτες φράουλες της άνοιξης. Μια πράσινη σαλάτα με φράουλες και πορτοκάλι, ένα σπαγγέτι με πικάντικη σάλτσα φράουλας και απάκι, αλλά και, μια μεγαλειώδης Σαρλότ φράουλας θα είναι οι συνταγές που θα τα αναδείξουν.

 

     

 


Related Posts

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ

Το γνωρίζουμε και το βρίσκουμε σχεδόν σε όλες τις συνταγές (στα ορεκτικά, στα κυρίως και στα επιδόρπια). Σίγουρα θα σας φαίνεται πολύ δύσκολο το να μη βάλετε αλεύρι στο αγαπημένο σας κέικ! Το αλεύρι σήμερα, δεν είναι το αλεύρι όπως παλιά, όπως το ξέραμε… έχει […]

ΣΠΑΝΑΚΙ… Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

ΣΠΑΝΑΚΙ… Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Μεγάλο κεφάλαιο της διατροφής μας το σπανάκι και ακόμα μεγαλύτερη η ιστορία του. Πιστεύετε ότι κατάγεται από την Περσία και μέχρι τον 12ο αιώνα, εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη όπου έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές. Το σπανάκι το καταναλώνουμε σχεδόν όλο το χρόνο αλλά η σπορά του […]