Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

15 Μαΐου: Ανοιξιάτικο μενού με το Κτήμα Avantis

15 Μαΐου: Ανοιξιάτικο μενού με το Κτήμα Avantis

Οι φίλοι μου Λένγκα Γρηγοριάδου και Απόστολος Μούντριχας του κτήματος AVANTIS, θα ’ναι μαζί μας για να μας παρουσιάσουν τα απίθανα κρασιά τους. Η Λένγκα υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, marketing και επισκεψιμότητας στο οινοποιείο, αλλά και σπουδές αμπελουργίας και Οινοτεχνίας έχει ταλέντο στη γευσιγνωσία κρασιών και αρωμάτων. Παρακολουθεί όλα τα στάδια παραγωγής, από τον τρύγο μέχρι την εμφιάλωση και είναι εξαιρετική. Το κάλεσμα θα περιλαμβάνει ένα ανοιξιάτικο μενού με Χορτόπιτα με φρέσκο μάραθο και τσαλαφούτι, Αρωματικά γιουβαρλάκια φρικασέ, αλλά και ένα κραμπλ με κεράσια, αμύγδαλο και ινδοκάρυδο.

 

     

 


Related Posts

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

Μικρά, ζουμερά, πετιμεζάτα με μια τέλεια δεμένη σάλτσα που μπορείτε να τα συνοδέψετε με πατατούλες τηγανητές ή με μια πλούσια, πράσινη σαλάτα.

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΝΙΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΝΙΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

Το μείγμα για γιουβαρλάκια μπορούμε να το ψήσουμε ενιαίο, χωρίς να το πλάσουμε σε μπαλίτσες. Το ψήνουμε σε ένα μέτριο ταψί ή το μοιράζουμε σε δύο μακρόστενες φόρμες για κέικ.



Subscribe