Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

16 Ιανουαρίου: Ξεκινάμε γλυκά την νέα χρονιά με Filema

16 Ιανουαρίου: Ξεκινάμε γλυκά την νέα χρονιά με Filema

Yποδεχόμαστε τον νέο χρόνο με ένα σεμινάριο αφιερωμένο στις μαρμελάδες Σύκου της οικογένειας Μπραντίτσα. Η οικογένεια Μπραντίτσα έπειτα από χρόνια στην παραγωγή και εμπορία φυτωρίων συκιάς, καθώς και μεγάλη εξειδίκευση στην καλλιέργεια βασιλικών και mission σύκων, προχώρησε τον Αύγουστο του 2016 στην παραγωγή μαρμελάδας σύκου σε 2 εξαιρετικές γεύσεις: με άρωμα βασιλικού και με βανίλια και τζίντζερ!!! Τις γνώρισα και τις λάτρεψα και αποφάσισα να τις χρησιμοποιήσω σε ένα σεμινάριο με γλυκές και αλμυρές προτάσεις. Eλάτε να τις απολαύσουμε σε Ταρτίνες με μετσοβόνε, μανιτάρια και μαρμελάδα σύκου, σε μια Πανσέτα με 3 μυρωδικά και μαρμελάδα σύκου αλλά και μια Γλυκιά τάρτα με σύκα και παγωτό.

 

     


Related Posts

10 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ PAVLOVA

10 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ PAVLOVA

Πόσοι από εσάς δεν γνωρίζουν την Pavlova; Ένα γλυκό τόσο ανάλαφρο, όπως τα βήματα της πρίμα μπαλαρίνα, Άννα Πάβλοβα, που για χάρη της, το 1920, φτιάχτηκε το υπέροχο αυτό γλύκισμα. Είναι ένα επιδόρπιο με αφράτη μαρέγκα, ανάλαφρη σαντιγί και πολλά φρούτα. Ταιριάζει σε όλες τις […]

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ

Για να μείνουν τα φύλλα τραγανά, σιροπιάζουμε το καυτό γαλακτομπούρεκο με το κρύο σιρόπι.