destination taste!

14 Φεβρουαρίου: Ερωτο-κρεατομαγειρέματα με Carnicero

14 Φεβρουαρίου: Ερωτο-κρεατομαγειρέματα με Carnicero

Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι λένε οι σοφοί. Γι’ αυτό και το σημερινό σεμινάριο είναι αφιερωμένο σε ιδιαίτερα μαγειρέματα αλλά και ιδιαίτερα υλικά. Ξέρετε τι είναι το Rib Eye; H Tomahawk Steak; Η Prime Rib Eye σπαλομπριζόλα; Τι είναι η Tagliata Picanta; Τι είναι το Meat Cake; Ο Αντώνης Καραμαλέγκος, διάσημος «κρεατοτέχνης» από την Carnicero θα είναι μαζί μας για να μας μάθει τα πάντα για τις σωστές κοπές, το σωστό ψήσιμο αλλά και όλα τα μυστικά τους. Και εφόσον ο «κρεατοτέχνης» θα αναλάβει το ψήσιμο, η Ντίνα Νικολάου θα δημιουργήσει εμπνευσμένα συνοδευτικά, αρωματικά βούτυρα και ιδιαίτερες σάλτσες για να τα συνοδεύσει. Απολαύστε ένα σεμινάριο-δείπνο με ερωτεύσιμα εδέσματα.

     


Related Posts

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Οι καραμέλες με τις περισσότερες παιδικές αναμνήσεις γίνονται τέλεια γέμιση για τα σοκολατένια σουφλέ.

ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Μπορούμε να σερβίρουμε το κέικ αυτό σαν τουρτίτσα. Γι’ αυτό θα φτιάξουμε δύο δόσεις γλάσου. Θα το κόψουμε κατά μήκος στη μέση και θα βάλουμε ενδιάμεσα τη μια δόση, κρύα.