Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

14 Φεβρουαρίου: Ερωτο-κρεατομαγειρέματα με Carnicero

14 Φεβρουαρίου: Ερωτο-κρεατομαγειρέματα με Carnicero

Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι λένε οι σοφοί. Γι’ αυτό και το σημερινό σεμινάριο είναι αφιερωμένο σε ιδιαίτερα μαγειρέματα αλλά και ιδιαίτερα υλικά. Ξέρετε τι είναι το Rib Eye; H Tomahawk Steak; Η Prime Rib Eye σπαλομπριζόλα; Τι είναι η Tagliata Picanta; Τι είναι το Meat Cake; Ο Αντώνης Καραμαλέγκος, διάσημος «κρεατοτέχνης» από την Carnicero θα είναι μαζί μας για να μας μάθει τα πάντα για τις σωστές κοπές, το σωστό ψήσιμο αλλά και όλα τα μυστικά τους. Και εφόσον ο «κρεατοτέχνης» θα αναλάβει το ψήσιμο, η Ντίνα Νικολάου θα δημιουργήσει εμπνευσμένα συνοδευτικά, αρωματικά βούτυρα και ιδιαίτερες σάλτσες για να τα συνοδεύσει. Απολαύστε ένα σεμινάριο-δείπνο με ερωτεύσιμα εδέσματα.

     


Related Posts

ΜΠΙΣΚΟΤΑ VEGAN ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ VEGAN ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑΧΙΝΙ

Ελάχιστα υλικά αλλά από τα πιο εύκολα και νόστιμα μπισκότα που θα δοκιμάσετε. Δεν περιέχουν γλουτένη, λακτόζη και ζάχαρη. Είναι η τέλεια επιλογή για όσους ακολουθούν vegan διατροφή ή έχουν κάποια δυσανεξία.

ΠΑΝΕΤΟΝΕ ΒΟΥΤΥΡΑΤΟ

ΠΑΝΕΤΟΝΕ ΒΟΥΤΥΡΑΤΟ

Χριστουγεννιάτικο γλύκισμα με καταγωγή από το Μιλάνο. Είναι κάτι ανάμεσα σε ψωμί και τσουρέκι με σταφίδες ή άλλα αποξηραμένα φρούτα. Έχει λίγο μπελαλίδικη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.