Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

12 Μαρτίου: Mεταμορφώνουμε τις συνταγές με candia nuts

12 Μαρτίου: Mεταμορφώνουμε τις συνταγές με candia nuts

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στα εξαιρετικά προϊόντα της Candia nuts. Μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1992 στο Ηράκλειο Κρήτης με βασικό αντικείμενο τους ξηρούς καρπούς. Παράλληλα επεκτείνονται στη ζαχαροπλαστική, με αποξηραμένα φρούτα, υγεινά σνακ (παστέλι, μαντολάτο κ.λπ.), παραδοσιακά γλυκά, αλλά και μέλι. Με τόσο super προϊόντα, θα φροντίσω οι συνταγές μου, να τα ανταγωνιστούν σε γεύση. Μια καροτοσαλάτα με ρόκα και 2 παστέλια, μια πανσέτα με τραγανή κρούστα από καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, αλλά και, μίνι μπριός με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς με γεμίσεις-έκπληξη.

 


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe