Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

11/2: H τέχνη του food styling με τον Παναγιώτη Μπελτζινίτη

11/2: H τέχνη του food styling με τον Παναγιώτη Μπελτζινίτη

H εταιρία Original Sin Prive cuisine πρωτοπορεί και για μια ακόμη φορά παρουσιάζει μια μοναδική θεματική ενότητα για τα ελληνικά δεδομένα. Η συνεργασία μας με έναν από τους καλύτερους φωτογράφους fooding στην Ελλάδα, τον κ. Μπελτζινίτη Παναγιώτη θα δώσει την ευκαιρία σε όσους παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, να προσεγγίσουν τη μαγειρική από μια διαφορετική πλευρά.
Η συνεργασία του με τους διασημότερους Έλληνες chef όπως κ.Γιάννη Μπαξεβάνη,Λευτερη Λαζάρου ,Xριστόφορο Πέσκια,Εκτορα Μποτρίνι,Στέλιο Παρλιάρο,Γιάννη Λουκάκο,Ντίνα Νικολάου,Γιώργο Τρουμούχη,Μαρίνο Κωσμά,Αλέξανδρο Παπανδρεου,Γεωργιαννα Χιλιαδάκη (Funky Gourmet)και πολλούς άλλους αλλά και με τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων, που δραστηριοποιούνται στην νότια Ευρώπη, τον κατατάσσουν ως τον πλέον κατάλληλο συνεργάτη στον τομέα του Food Styling.
Aποκλειστικος food photographer του master chef kai junior master chef.
Ποια είναι η οπτική γωνία που έχει ένας πελάτης όταν κάθεται σε ένα εστιατόριο να γευματίσει και τελικά τι από όλα μπορεί να δει στο πιάτο που του έχουμε παρουσιάσει;
Τι πρέπει να προσέχει κάθε μάγειρας που συμμετέχει σε διαγωνισμούς; Ποια λάθη πρέπει να αποφύγει για να μπορέσει να προσεγγίσει το βλέμμα των κριτών;
Πως παρουσιάζουμε ένα κυρίως έδεσμα και πως ένα επιδόρπιο;
Τα παραπάνω είναι μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν στο εργαστήριο food styling που θα πραγματοποιηθεί στο ειδικά διαμορφωμένο studio.
Θεματική ενότητα
Food styling
• Προϊοντική παρουσίαση
• Διαγωνιστική παρουσίαση
• Φωτογραφική παρουσίαση
• Εστιατοριακή παρουσιάση
• Μοριακή παρουσίαση

Info:
Ημερομηνία: 11/2/17
Τοποθεσία: Studio Saycheese – Λυδωρικίου 18 – Άγιος Δημήτριος
Ώρα: 11:00-15:00

Κόστος σεμιναρίου: 140€
Τηλ. επικοινωνίας: 2113110355
Δήλωση συμμετοχής κάντε κλικ εδώ
Μετά την πληρωμή του σεμιναρίου τα χρήματα δεν επιστρέφονται παρα μόνο στην περίπτωση ακύρωσης του συγκεκριμμένου σεμιναρίου απο την εταιρία Οriginal Sin Prive Cuisine.


Related Posts

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΠΑΛΗ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΠΑΛΗ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ

Γιορτινή τούρτα που μπορείτε να την φτιάξετε για γιορτή, γενέθλια ή και ρεβεγιόν Χριστουγέννων. Η απαλή βουτυρόκρεμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να στολίσετε μικρά muffins ή cupcakes.

ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

Ένα ψωμί διαφορετικό από όσα γνωρίζετε που μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο σαν σνακ. Αν δεν έχετε χρόνο για να φτιάξετε τη ζύμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκια ζύμη πίτσας με προζύμι και το ζωμό των παντζαριών να το χρησιμοποιήσετε για να αλείψετε τη ζύμη.