Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο RADISSON BLU PARK HOTEL

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο RADISSON BLU PARK HOTEL

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΣΤΟSTASTRA” RESTAURANT ΤΟΥ RADISSON BLU PARK HOTEL
24-12-2016

Στον 8o όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park ταξιδέψτε στ’ άστρα, σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν που θα σας μείνει αξέχαστο. Τα φώτα της πόλης από ψηλά, η θέα της Ακρόπολης, οι γιορτινές μελωδίες και οι γευστικές δημιουργίες του chef συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα για μια χαρούμενη εορταστική βραδιά.

Christmas Menu
Apéritif & Amuse bouche
***
Βελουτέ κολοκύθας με πορτοκάλι και άρωμα τρούφας
***
Λαυράκι Carpaccio με ροζ πιπέρι και Wakame
***
Σαλάτα Χριστουγέννων με πανδαισία λαχανικών
***
Χοιρινό φιλέτο σοτέ με ραγού άγριων μανιταριών πουρέ και chips από λευκά καρότα
***
Pre-dessert Mont Blanc
***
Πραλίνα με κρέμα λεμόνι brownies και παγωτό πραλίνα-lime
***
Μπουκιές από μελομακάρονα & κουραμπιέδες
***
Καφές & Mignardises
Λευκό & κόκκινο κρασί
Τιμή ανά άτομο: 77 €

 ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
ΣΤΟSTASTRA” RESTAURANT  ΤΟΥ RADISSON BLU PARK HOTEL ATHENS
31-12-2016

Αφεθείτε στη θέα της λαμπερής Αθήνας και της Ακρόπολης και απολαύστε τις Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις της πόλης και τα πυροτεχνήματα από τον 8ο όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park. Η μοναδική αισθητική του χώρου, η μαγική θέα από ψηλά, η γιορτινή μουσική και οι απολαυστικές γεύσεις, απογειώνουν την πιο χαρούμενη βραδιά του χρόνου.

New Year’s Eve Menu
Aperitif & Amuse bouche
***
Βελουτέ από ψητά παντζάρια με άρωμα μανταρίνι αρωματισμένη με μαύρη τρούφα και τραγανό κατσικίσιο τυρί
***
Φρέσκο ραβιόλι Bourguignon
***
Φιλέτο αστακού με γλυκόξινη σος και ποικιλία από βιολογικά λαχανικά
***
Μοσχαρίσιο φιλέτο με κρέμα αγκινάρας Ιερουσαλήμ, σπαράγγια και πατατούλες nouvelle
***
Sorbet πορτοκάλι- μανταρίνι
***
Κύλινδρος bitter σοκολάτας αρωματισμένος με lime και παγωτό βανίλια
***
Παραδοσιακή Βασιλόπιτα
***
Μπουκιές από μελομακάρονα & κουραμπιέδες
***
Καφές & Mignardises
Τιμή ανά άτομο: 125 €

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
ΣΤΟ “GALLO NERO” RESTAURANT ΤΟΥ RADISSON BLU PARK HOTEL ATHENS
31-12-16

 Σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον, εμπνευσμένο από τα χρώματα της φύσης, απολαύστε Gala Menu 6 πιάτων και αφεθείτε σ’ ένα κεφάτο εορταστικό party.

 New Year’s Eve Menu
Aperitif
***
Βελουτέ καρότου με τζίντζερ αρωματισμένη με λάδι τρούφας και τραγανά κρουτόν
***
Κριθαρότο με κρόκο Κοζάνης και chutney μανιταριών
***
Αρωματική σαλάτα με βιολογικά λαχανικά και βινεγκρετ framboise
***
Μοσχαρίσια Ταλιάτα με βιολογικά λαχανικά σοτέ και σος Sichuan
***
Μους bitter σοκολάτας με αλμυρή καραμέλα και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης
***
Παραδοσιακή Βασιλόπιτα
***
Μπουκιές από μελομακάρονα & κουραμπιέδες
***
Καφές & Mignardises
Λευκό & κόκκινο κρασί
Τιμή ανά άτομο: 75 €

Γιορτινό Brunch Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς
στο εστιατόριο “Gallo Nero”
25/12/2016 & 01/01/2017

 Γιορτάστε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο Brunch του “Gallo Nero”, στη ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε για εσάς. Πλούσιος μπουφές και γιορταστικές μελωδίες από live πιάνο και τραγούδι.
Τιμή ανά άτομο: 55 € για Χριστούγεννα / 60 € για Πρωτοχρονιά

Πρώτο Πρωινό του χρόνου
01/01/2017

 Τα φώτα της πόλης σβήνουν, στο Radisson Blu Park Hotel όμως η ατμόσφαιρα είναι ακόμα λαμπερή. Η πρώτη μέρα του έτους είναι μοναδική και ο πρωινός μπουφές απολαυστικός! Απολαύστε λοιπόν νόστιμες λιχουδιές και χαλαρώστε από μια νύχτα διασκέδασης.
Τιμή ανά άτομο: 30 €

Γιορτινή Προσφορά
24/12/2016 & 31/12/2016

 Κάντε την κράτησή σας για ρεβεγιόν Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς και μείνετε σ’ ένα από τα δωμάτια του ανανεωμένου ξενοδοχείου μας.
Ειδική τιμή διανυκτέρευσης: 70 €

 

 

 


Related Posts

ΠΑΝΕΤΟΝΕ ΒΟΥΤΥΡΑΤΟ

ΠΑΝΕΤΟΝΕ ΒΟΥΤΥΡΑΤΟ

Χριστουγεννιάτικο γλύκισμα με καταγωγή από το Μιλάνο. Είναι κάτι ανάμεσα σε ψωμί και τσουρέκι με σταφίδες ή άλλα αποξηραμένα φρούτα. Έχει λίγο μπελαλίδικη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.

Μελομακάρονα σοκολατένια

Μελομακάρονα σοκολατένια

35΄ 30΄ – 35΄ 40 κομμάτια κλασικού μεγέθους ή 60 – 70 μικρές μπουκιές – [printfriendly]   Ελλήνων γεύσεις στο Καρπενήσι. Υλικά Εκτέλεση Για τα μελομακάρονα 200 γρ. φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού 250 γρ. ελαιόλαδο 25 γρ. βούτυρο, λιωμένο 1 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη ½ κουτ. […]