Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

11 Ιανουαρίου: Oι Special κρεατόπιτες της Ντίνας, συναντούν το «ΑΜΠΕΛΟΥ ΦΩΣ»

11 Ιανουαρίου: Oι Special κρεατόπιτες της Ντίνας, συναντούν το «ΑΜΠΕΛΟΥ ΦΩΣ»

11-IAN

Χορταστικές πίτες που μπορούν να αποτελέσουν και το κυρίως πιάτο ενός γεύματος. Θα σας δείξω πως να φτιάχνετε εύκολο και γρήγορο χειροποίητο φύλλο, πως να διαλέξετε τα μπαχαρικά που θα δυναμώσουν τη γεύση τους αλλά και τον σωστό τρόπο ψησίματος. Μια σπέσιαλ Κιμαδόπιτα με μοσχαρίσιο κιμά και τυριά, μια Κοτόπιτα με κρέμα αλλά και μια εξαιρετική Πίτα με αρνάκι ραγού με ξερή μυζήθρα και μανούρι θα γίνουν οι αγαπημένες σας. Το κρασί «ΑΜΠΕΛΟΥ ΦΩΣ» από το ΚΤΗΜΑ ΖΑΧΑΡΙΑ είναι το τέλειο συνοδεύτικο για να τις κάνει ακόμα πιο λαχταριστές.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi


Related Posts

BOUKOUVALA – UN GOÛTER AU FROMAGE DE FÉTA ET AUX TOMATES!

BOUKOUVALA – UN GOÛTER AU FROMAGE DE FÉTA ET AUX TOMATES!

Le souvenir de mon enfance, un goûter d’été, du lieu de mon origine dans les hautes montagnes de la région de Fthiotida. Ce copieux goûter, à la fois frais et sain que l’on appelle dans mon village «Boukouvala»…

GRATIN D’AUBERGINES AU FROMAGE ET À LA SAUCE TOMATE

GRATIN D’AUBERGINES AU FROMAGE ET À LA SAUCE TOMATE

Choisissez un fromage blanc “sec”, comme un fromage de chèvre, à la fois pour sa saveur épicée mais le râper plus facilement et ne pas avoir trop de liquide dans le gratin.