προορισμός…γεύση!

Τσιπούρα με σέλινο αυγολέμονο

Τσιπούρα με σέλινο αυγολέμονο

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 20 λεπ Cook Time 30 λεπ Total Time 50 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για το αυγολέμονο

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο και μαραίνω τα χορταρικά. Αλατοπιπερώνω, προσθέτω το ζωμό και αφήνω να βράσουν για 5 λεπτά. Χαμηλώνω τη φωτιά και τοποθετώ επάνω τα φιλέτα τσιπούρας. Συνεχίζω το μαγείρεμα για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Αποσύρω από τη φωτιά.

  2. Σε ένα πιάτο χτυπάω τα αυγά , προσθέτω το χυμό λεμονιού, παίρνω το ζωμό από τη κατσαρόλα, κουταλιά κουταλιά και το ρίχνω στο πιάτο που έχω χτυπήσει τα αυγά με το λεμόνι. Ανακατεύω καλά και περιχύνω με αυτό το μίγμα το φαγητό. Ανακινώ την κατσαρόλα, επαναφέρω στη φωτιά και βράζω για 1 λεπτό.

    Τσιπούρα με σέλινο αυγολέμονο

Note

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Από τη θάλασσα στο τραπέζι, τα ζωντανά χρώματα που χαρακτηρίζουν τα ψάρια με την ταυτότητα FISH FROM GREECE αντικατοπτρίζουν τη φρεσκάδα, τη διαύγεια και την καθαρότητα της ελληνικής θάλασσας. Τα φρέσκα ελληνικά ψάρια µε την ταυτότητα FISH FROM GREECE, μεγαλώνουν στο φυσικό τους περιβάλλον και παραδίδονται στον προορισμό τους γρήγορα και µε ασφάλεια, διατηρώντας την ποιότητα, τη διατροφική αξία, την εξαιρετική γεύση και τη λαμπερή φρεσκάδα τους. Η παραπάνω πρόταση της Ντίνας Νικολάου χαρακτηρίζεται από ποικιλία θρεπτικών συστατικών, όπως είναι οι αναγκαίες για την ενίσχυση του μυϊκού συστήματος πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, ο φώσφορος και η βιταμίνη Α για καλύτερη όραση, το ασβέστιο και η βιταμίνηγια ένα θωρακισμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης, περιλαμβάνονται αντιφλεγμονώδη ω-3 λιπαρά και πολλαπλές αντιοξειδωτικές ενώσεις όπως βιταμίνες C και Ε, β-καροτένιο, λυκοπένιο, σελήνιο και φλαβονοειδή. Όλα τα παραπάνω θρεπτικά συστατικά εξασφαλίζουν επιπρόσθετα μία ικανοποιητική καρδιαγγειακή λειτουργία και συμβάλλουν αποτελεσματικά στην πρόληψη από διάφορα σοβαρά χρόνια εκφυλιστικά νοσήματα.

Keywords: τσιπούρα σέλινο αυγολέμονο

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. sophiemcbeath4

    Excellent!

  1. sophiemcbeath4

    Excellent!