προορισμός…γεύση!

Πατατάκια υπάρχουν πολλά και για όλα τα γούστα. Κλασικά με αλάτι, με ρίγανη, με τυρί, με πάπρικα… Ήρθε η ώρα όμως να σας παρουσιάσω τα τα πιο καυτερά πατατάκια που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο!
Είμαι σίγουρη πως οι λάτρεις των τσίλι θα χαρούν πολύ και θα θέλουν να τα δοκιμάσουν αλλά θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να έρθουν στην Ελλάδα.

Ποια είναι τα Carolina Reaper Madness Chips
Πιστεύω πως το όνομα τους τα λέει όλα και σε προκαλεί να τα δοκιμάσεις. Το όνομα των πιο πικάντικων τσιπς μπορεί να μεταφραστεί στα ελληνικά ως “Ο Χάρος από την Καρολίνα”. Τα πιο τρελά και πικάντικα τσιπς, όπως μαρτυρούν αμέτρητα βίντεο στο ίντερνετ, γονατίζουν ακόμη και τους πιο φανατικούς οπαδούς των καυτερών! Μια τρέλα που γεννήθηκε που αλλού; Στην Αμερική!
Όπως το έχετε καταλάβει, το πατατάκια αυτό, φτιάχνετε με μια από τις ισχυρότερες πιπεριές του κόσμου, την Carolina Reaper Pepper. Είναι τόσο πικάντικο που αν τολμήσετε να καταναλώσετε όλο το πατατάκι μπορεί να σας οδηγήσει κατευθείαν στο νοσοκομείο. Εάν σκοπεύετε να το δοκιμάσετε, δοκιμάστε το μόνο με μεγάλη προσοχή, κατά προτίμηση ένα μικροσκοπικό κομματάκι. Ο εμπνευστής του Carolina Reaper Madness Chip χαρακτηρίζει την γεύση του ως φρουτώδη, γλυκιά με μια υποψία κανέλας και σοκολατένιας χροιάς. Χρησιμοποιείται σε σάλτσες και γενικότερα στην μαγειρική για να δώσει καυτερούς τόνους στα φαγητά.

Μόνο ένα chip σε κάθε πακέτο… Αυτό τα λέει όλα!
Το πιο καυτερό πατατάκι του κόσμου είναι τόσο πικάντικο που ο Paqui Chips, ο οποίος εφεύρε τη συνταγή, σκέφτηκε για να μη δει τα πακέτα του στα σκουπίδια. Έτσι αποφάσισε να βάλει μόνο ένα πατατάκι μέσα στο τόσο ιδιαίτερο περιτύλιγμα του, σε σχήμα φέρετρου!
Και αυτό έγινε, επειδή η μεγαλύτερη πλειοψηφία των αγοραστών θα δυσκολεύονταν να τελειώσουν το πατατάκι αυτό. Και όπως λέει ο δημιουργός του chip «ακόμα κι αν καταφέρετε να το τελειώσετε, αποκλείεται να χρειαστείτε και δεύτερο…»

1 Comment

  1. Supreme

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *