προορισμός…γεύση!

Αφαιρώ με ένα μικρό μαχαίρι τον αφαλό (το υποπράσινο σημείο κάτω από το κοτσάνι) κάθε ντομάτας και τις χαράζω σταυρωτά στη βάση τους. Βουτάω κάθε ντομάτα σε νερό που κοχλάζει για 15-20 δευτερόλεπτα και αμέσως μετά τη βουτάω μέσα σε ένα μπολ με πολύ παγωμένο νερό στο οποίο ιδανικά έχω βάλει και μερικά παγάκια. Έτσι, αφαιρώ εύκολα τη φλούδα τους, τραβώντας τη με το χέρι μου.

2 Comments

  1. Πολύ καλό

  2. If you would like to improve your knowledge simply keep visiting this web site and be updated with the latest information posted here.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *