προορισμός…γεύση!

Αν σκέφτεστε να πάτε κάποιο ταξίδι στο Παρίσι αλλά δεν ξέρετε το πότε θα σας το πω εγώ: επιλέξτε το Σεπτέμβριο για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία στο Ducasse sur Seine!
Το έχετε καταλάβει πλέον το πόσο εκτιμώ και αγαπώ τη δουλειά του La Maison Alain Ducasse, που καταφέρνουν και κάνουν το φαγητό έργο τέχνης. Επιλέγοντας και γνωρίζοντας πάντα τα καλύτερα υλικά και τις τελευταίες «τάσεις» της μαγειρικής στο Ducasse το φαγητό παίρνει άλλη διάσταση!
Έτσι λοιπόν το Σεπτέμβριο στο Παρίσι θα γίνουν τα εγκαίνια του Ducasse sur Seine, δηλαδή δεν θα γεύεστε τη κουζίνα του Ducasse μόνο στα εστιατόρια του αλλά και πάνω σε ένα σκάφος 40 μέτρων εντελώς οικολογικό, 100% ηλεκτρικό! Έχοντας την καλύτερη φιλοξενία και συνδυάζοντας τη τεχνολογία με τη Γαλλική φινέτσα καταφέρανε να κάνουν κάτι εντελώς πρωτότυπο και ο κάθε τουρίστας ή και Παριζιάνος θα έχει την ευκαιρία να απόλαυση μια αποκλειστική και εντελώς διαφορετική κρουαζιέρα στη Σηκουάνα.
Καταλαβαίνετε έτσι την τόση σπουδαία ιδέα που θα γίνει για πολλούς μια νέα εμπειρία! Κάθε μέρα λοιπόν, το σκάφος θα περιμένει τους 200 επιβάτες, σε μια από της πιο όμορφες γέφυρες του 16ο διαμέρισμα του Παρισιού, και θα έχει μιάμιση ώρα να τους ταξιδέψει στα πιο κρυφά μέρη του ποταμού! Ένα επίτευγμα που συνδυάζει την καινοτομία και τη φιλοξενία αλα Γαλλικά.
Τον Σηκουάνα λίγο πολύ το ξέρουμε όλοι. Το τόσο όμορφο ποτάμι που δεν βαριέσαι να το περπατήσεις. Όσες φορές και να πηγαίνω στο Παρίσι, εκεί είναι και με περιμένει, δεν το χορταίνω! Με την ιδέα αυτή, το ποτάμι αυτό θα ζωντανέψει ακόμα πιο πολύ και με αυτό το τρόπο θα προσελκύει τους Παριζιάνους και τους τουρίστες σε κάτι καινούργιο, ιδιαίτερο για την πρωτεύουσα.

© LIONEL BONAVENTURE / AFP

Το Ducasse sur Seine σας εγγυάται μια ήσυχη και οικολογική πλοήγηση. Το σκάφος θα σας προσφέρει μοναδικές, πολιτιστικές και γκουρμέ προτάσεις ενώ θα καλωσορίζει όλη μέρα τους επισκέπτες στην αποβάθρα με ένα ιδιαίτερο απεριτίφ. Επίσης τα φαγητά θα ετοιμάζονται πλήρως στο σκάφος, αφού θα έχει κανονικά ότι χρειάζεται σαν να βρίσκεστε σε ένα πραγματικό εστιατόριο.
Τώρα όσο αφορά για το design, οι κομψές καμπύλες του σκάφους έχουν σχεδιαστεί από τον Gerard Ronzatti. Ένα από τα μεγάλα ονόματα στον αρχιτεκτονικό κλάδο. Το εσωτερικό, το οποίο συνδυάζει τη ζεστασιά και τη διαφάνεια, το ανελάμβαναν δύο εξαιρετικοί σχεδιαστές, ο Maurizio Galante και Tal Lancman. Και ο Franck Franjou, σχεδίασε και συντόνισε τον φωτισμό που θα αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η κάθε λεπτομέρεια έχει δουλευτεί και δεν έχουν αφήσει τίποτα στη τύχη του.
Το σκάφος θα σας περιμένει λοιπόν κοντά στους Κήπους του Τροκαντερό και θα δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να απολαύσουν το Παρίσι με διαφορετικό τρόπο, δίνοντάς τους μια μαγευτική θέα στο ποτάμι, στις γέφυρες και τα αξιοθέατα του.
Αναμένετε να είναι κάτι καλύτερο από μια απλή βόλτα, θα έλεγα πως θα είναι σίγουρα μια μοναδική εμπειρία στη πόλη του φωτός !
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.ducasse-seine.com.

1 Comment

  1. Yummy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *