προορισμός…γεύση!

Κτισμένο πάνω σε μία ιδιωτική χερσόνησο και προσφέροντας την υπέροχη θέα του Αιγαίου πελάγους, το Out of the Blue, Capsis Elite Resort είναι ένα πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα, το οποίο περιλαμβάνει ένα μοναδικό κέντρο υγείας και ευεξίας, το μοναδικό All-Suite ξενοδοχείο με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε ιδιωτικές σουίτες, μεζονέτες και βίλες με ιδιωτική πισίνα και εξαιρετικές εγκαταστάσεις αναψυχής στην Κρήτη. Η περιοχή του ξενοδοχείου είναι περιτριγυρισμένη από πλούσια βλάστηση και ένα καταπληκτικό βοτανικό κήπο. Είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα και καλλιεργεί τα δικά του οργανικά φρούτα, λαχανικά και βότανα τα οποία καλύπτουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό τις ανάγκες του ξενοδοχείου.
Το Out of the Blue, Capsis Elite Resort είναι ο ιδανικός προορισμός στην Μεσόγειο για οικογενειακές διακοπές, για ένα ονειρικό γάμο ή απλά για μια αναζωογόνηση σώματος και ψυχής. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη του Ηρακλείου παρέχοντας την δυνατότητα για την διεξαγωγή οποιασδήποτε εκδήλωσης ή συνεδρίου. Το παραδοσιακό ψαροχώρι Αγία Πελαγία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο ενώ το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου απέχει μόνο 20 λεπτά.

Προσφορά
Lifestyle Σουίτα 1 υπνοδωματίου από 500€ μόνο 250€ την βραδιά το δωμάτιο, συμπεριλαμβάνεται πρωινό τύπου American Buffet
***Για όλες τις διανυκτερεύσεις μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2018
Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται:
Δωρεάν θεραπείες στο Euphoria Rejuvenating Spa:
• 1 Wellness Capsule (30 λεπτών)
• 1 περιποίηση προσώπου (30 λεπτών)
• Πακέτο SPA package (σάουνα, τζακούζι, χαμάμ)
Δωρεάν καθημερινή είσοδο στο γυμναστήριο μας Fit4Life Fitness Centre, η είσοδος επιτρέπεται για επισκέπτες από 16 ετών και πάνω ( ειδική άδεια από τους γονείς χρειάζεται για επισκέπτες από 16-18 ετών)
Δωρεάν καθημερινή είσοδο στο MINOAN Amusement Club για παιδιά από 4-12 ετών (Συμπεριλαμβάνεται το μεσημεριανό & το βραδινό  γεύμα)
Δωρεάν Wi-Fi σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους
*** Μέχρι 3 ενήλικες ή 2 ενήλικες & 2 παιδιά (μέχρι 12 ετών)

Lifestyle 1-bedroom Suite

Unique Offer, only for readers of dinanikolaou.gr
Lifestyle 1-Bedroom Suite from 500€ to 250€ per night, per room, American Buffet Breakfast included
*** for all stays until end of October 2018
The above rate includes:
Complimentary treatments at our Euphoria Rejuvenating Spa:
• 1 Wellness Capsule (30min)
• 1 facial treatment (30min)
• SPA package (sauna, Jacuzzi, hammam, indoor hydrotherapy pool)
Complimentary daily access to our Fit4Life Fitness Centre, for guests aged 16 and over (parents’ approval required for guests aged 16-18 years old)
• Complimentary daily entrance at the MINOAN Amusement Club, including meals (lunch, dinner & drinks during meals), for children aged 4-12y.
• Free Wi-Fi in all rooms & public areas
***   Maximum Occupancy: 3 adults or 2 adults & 2 children (up to 12 years old)

Lifestyle 1-bedroom Suite bathroom

1 Comment

  1. Exciting!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *