προορισμός…γεύση!

Μοναδικό σεμινάριο, αυτό που απολαύσαμε την Tρίτη 5 Δεκεμβρίου. Ο αγαπημένος μου Ανανίας Καραχανίδης ήταν μαζί μας για να μας γνωρίσει τα απίστευτα προϊόντα του, της Sparta Goods. Το εξαιρετικό Threpsis Superfood ένα προϊόν που πραγματικά λατρέψαμε, τις ελιές Καλαμών, τις Πράσινες τσακιστές, την πάστα ελιάς, το σουσαμάτο παστέλι του και οι μπάρες superfood, και το εξαιρετικό κρίταμο απογείωσαν τις συνταγές μου. Η σαλάτα με πορτοκάλι, μαύρες και τσακιστές ελιές αλλά και μια βινεγκρέτ με πάστα ελιάς, ο μεγαλειώδης κόκορας με γέμιση με αποξηραμένα φρούτα και παστέλι Threpsis αλλά και το cheesecake με παστελάτη βάση και Threpsis superfood που όλοι απολαύσαμε.
Ο Ανανίας, εκτός από τα εξαιρετικά βρώσιμα προϊόντα του, μας σύστησε τα καλλυντικά της σειράς Eolia, τα οποία είναι βασισμένα στο αγνό ελαιόλαδο. Σαπούνια, κρέμες σώματος (αυτή με άρωμα βανίλια-μπισκότο την λάτρεψα) αλλά και προσώπου.
Tέλος, ο γενναιόδωρος Ανανίας, χάρισε σε όλους τους παρευρισκόμενους πολλά δώρα από τα προϊόντα του για να τα χρησιμοποιήσουν στις μαγειρικές τους δημιουργίες.
Αναζητήστε τα και απολαύστε τα… Spartagoods.com

 

1 Comment

  1. Tastes great!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *