προορισμός…γεύση!

Για 5η συνεχή χρονιά η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. προσφέρει στa παιδιά του παιδικού σταθμού του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού»

Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στηρίζει διαχρονικά παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία, για 5η συνεχή χρονιά φέτος, προσφέρει προϊόντα της για τις ανάγκες διατροφής των παιδιών του Παιδικού Σταθμού του Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», για όλο το έτος.
Την Πέμπτη 11 Απριλίου, το ‘γλυκό κίνημα’ της ΓΙΩΤΗΣ «Ζαχαροπλάθουμε για Καλό Σκοπό»  επισκέφθηκε τον Παιδικό Σταθμό,  όπου διοργανώθηκε μια ζεστή «γιορτή χαράς» για μικρούς, αλλά και μεγάλους, εν όψη της προ-πασχαλινής περιόδου. Εκεί βρέθηκε, για ακόμα μια φορά, η διακεκριμένη σεφ και πρέσβειρα του «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» Ντίνα Νικολάου, καθώς και οι άνθρωποι της εταιρίας που «ζαχαρόπλασαν» μαζί με τα παιδιά πασχαλινά κουλουράκια, σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα, γεμάτη γέλια και ενθουσιασμό! Οι μικροί «ζαχαροπλάστες», στο τέλος της γιορτής, απόλαυσαν γλυκές δημιουργίες και άλλα δώρα.
Όπως δήλωσε η κα Ιωάννα Καπαϊτζή, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.
«Ήδη από την ίδρυσή της, η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και κυρίως παιδιών και οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη αποτελεί σταθερό πυλώνα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. Με τη δράση «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό», συνδυάζουμε τη χαρά του να δημιουργείς γλυκές σπιτικές και νόστιμες γεύσεις με την προσφορά προς τα παιδιά, γεγονός που μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση».
Η κα Γιάννα Παναγιωτίδου, Πρόεδρος του Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» δήλωσε: «Εδώ και πέντε χρόνια η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. υποστηρίζει έμπρακτα, συστηματικά και σταθερά το έργο μας, καλύπτοντας τις ανάγκες σίτισης των παιδιών του Παιδικού μας Σταθμού. Της εκφράζουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας, όχι μόνο για την υποστήριξη αυτή, αλλά και επειδή, με γιορτές και εκδηλώσεις όπως η σημερινή, είναι πάντα δίπλα μας, προσφέροντας, όχι μόνο τα αγαθά της, αλλά και περίσσευμα αγάπης και χαράς, που έχουν τόση ανάγκη τα παιδιά».

Λίγα λόγια για το Σωματείο
Το  Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1987 και στηρίζει σήμερα περισσότερες από 250 άπορες οικογένειες με παιδιά. Το  2007, ίδρυσε έναν πρότυπο Παιδικό Σταθμό όπου, μέσα από παιχνίδι και δραστηριότητες, τα παιδιά αντλούν τα απαραίτητα εφόδια για να ξεφύγουν από τη βία, την παραμέληση και να μεγαλώσουν σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον.

1 Comment

  1. Wow, this amazing!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *