προορισμός…γεύση!

Oeuf de Pâques 2018 François Perret ©Matthieu Cellard

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά σε λίγες βδομάδες έχουμε Πάσχα! Και εκτός από τα παραδοσιακά μας έθιμα και φαγητά, σε πολλές άλλες χώρες, όπως και στην Ελλάδα άλλωστε, αρέσει πολύ το σοκολατένιο αυγό!
Μικρό, μεγάλο, με μαύρη, λευκή ή γάλακτος σοκολάτα, είναι πάντα ωραίο όταν μας το προσφέρουν. Νιώθουμε παιδί ξανά… Υπάρχει αυτό το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, που δεν μπορούμε να κρύψουμε! Άλλωστε το έχουμε πει, η σοκολάτα κάνει καλό στην υγεία μας και καταπολεμά το στρες!
Και είμαι σίγουρη, πως αν είστε από τους τυχερούς, που θα μπορέσετε να δείτε από κοντά ή ακόμα καλύτερα, θα σας προσφέρουν ένα CHUPA CHIC, τότε δεν έχετε πάρα να το απολαύσετε!
CHUPA CHIC… έτσι ονόμασε το δημιούργημα του, ο μεγάλος σεφ ζαχαροπλαστικής FRANÇOIS PERRET.
Θα είναι διαθέσιμο στο πιο ονειρεμένο ξενοδοχείο του Παρισιού, το RITZ. Και πιστέψτε με, αυτά τα δύο πάνε μαζί! Είναι τόσο μοναδικό όπως και το ξενοδοχείο, και το ερωτεύτηκα με τη πρώτη ματιά.
Όλη η γαλλική φινέτσα σε ένα αυγό! Αυτό σκέφτηκα μόλις το είδα και θέλησα πολύ να το μοιραστώ μαζί σας.
Τι κρύβει άραγε μέσα του αυτό το μαγευτικό αυγό;
Μέσα σε αυτό, λοιπόν, το γιγαντιαίο και δελεαστικό γλειφιτζούρι-αυγό, θα μπορέσετε να γευτείτε την αυθεντική μαύρη σοκολάτα της Βενεζουέλας με διπλή σοκολάτα γάλακτος, κρυμμένα φουντούκια και αμύγδαλα καραμελωμένα, φτάνοντας έτσι στη τρυφερά και μαλακή καρδιά του.
Έχετε καταλάβει ότι δεν μιλάμε για ένα απλό αυγό! Σας αφήνω να το δοκιμάστε… έστω με τη φαντασία σας.

Oeuf de Pâques 2018 François Perret ©Matthieu Cellard

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *