Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• WEDNESDAYS | Το Gastronomy Wednesdays στο Island φιλοξενεί στις 29 Μαΐου το chef Γκίκα Ξενάκη

• WEDNESDAYS | Το Gastronomy Wednesdays στο Island φιλοξενεί στις 29 Μαΐου το chef Γκίκα Ξενάκη

Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας ξεκινώντας μια νέα εποχή και δίνοντας έμφαση στη γαστρονομία, αφιερώνει τις Τετάρτες στο Gastronomy Wednesdays, παρουσιάζοντας καθε Τετάρτη ένα βραβευμένο Έλληνα chef.
Την Τετάρτη 29 Μαΐου το Island παρουσιάζει το chef με το ξεχωριστό δημιουργικό στυλ Γκίκα Ξενάκη.
Ο Γκίκας Ξενάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θήβα. Οι έντονες παιδικές αναμνήσεις του απο την ελληνική ύπαιθρο, η ενασχόληση με την φύση, το ψάρεμα τα Σαββατοκύριακα αλλά και η κουζίνα της μαμάς του, τον επηρέασαν πολύ αργότερα στην μαγειρική του φιλοσοφία η οποία περιστρέφεται γύρω από τα φρέσκα, αγνά προϊόντα και την εντοπιότητα.
Αφού τελείωσε τη Le Monde συνειδητοποιήσε πως η επαγγελματική ζωή του θα ήταν πλέον άρρηκτα συνδεδεμένη με τη γαστρονομία. Πέρασε από πολλές και σημαντικές κουζίνες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό όπου δούλεψε μαζί με σπουδαίους chef. Από το 2012 είναι Head Chef στο εστιατόριο Aleria, όπου δίνει το ιδιαίτερο μαγειρικό του στίγμα μέσα από πιάτα που συνδυάζουν εικόνες από τα ταξίδια του στον κόσμο με τη φιλοσοφία της νέας ελληνικής κουζίνας, την οποία πρεσβεύει με πάθος.
Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22 και έχει τη μουσική υπογραφή του Pepper 96.6.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564
Ιsland
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα
Instagram: @islandathensriviera
Facebook: Island Athens Riviera

MENU
Kεράσµατα
***
Fish & chips
Ταραµοσαλάτα / Πατάτα/ Αυγά Ρέγγας
***
Χορτόπιτα
Τραγανό φύλλο/ Αγρία χόρτα/ Φέτα
***
Καβούρι
Μαραθόριζα / Ροδάκινο / Χαµοµήλι
***
Γιουβαρλάκι
Tartare µοσχαριού Ω3 / Αυγολέµονο / Λάδι άνηθου
***
Μπακαλιάρος
Καρότο / Κακαβιά / Αλµυρίκια
***
Αρνάκι
Αγκινάρες / Κολοκυθάκι / Κανθαρέλες
***
Βερίκοκο
Σοκολάτα ivoire / Αµύγδαλο / Λουίζα
Dinner Menu: 55 ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564


Related Posts

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΟΝΙ, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙ

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΕΠΟΝΙ, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙ

Το αργίτικο πεπόνι (με καταγωγή από την Αργολίδα) είναι πολύ αρωματικό πεπόνι με μακρουλό σχήμα και μυτερές άρκες. Το άνυδρο πεπόνι Πάρου ή αλλιώς «μπανάνα» είναι μια ξερική ποικιλία με σφιχτή σάρκα και βαθύ πορτοκαλί χρώμα…

Η ΦΕΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΝΑΙΑΣ «ΚΑΤΑΚΤΑ» ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Η ΦΕΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΝΑΙΑΣ «ΚΑΤΑΚΤΑ» ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Υψηλά κριτήρια ποιότητας διέκριναν την προωθητική εκδήλωση παρουσίασης της Φέτας Ιερισσού & Αρναίας στο Παρίσι, όπου τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στυλιανός Βαλιάνος πρότεινε το προϊόν σε επιλεγμένους εκπροσώπους Τύπου διαπιστευμένους στο γαστρονομικό ρεπορτάζ, chef, συμβούλους γαστρονομίας, ιδιοκτήτες εστιατορίων & bistro, καθώς και […]