Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• WEDNESDAYS | Το Gastronomy Wednesdays στο Island ξεκινάει στις 22 Μαΐου με καλεσμένο chef το Νίκο Καραθάνο

• WEDNESDAYS | Το Gastronomy Wednesdays στο Island ξεκινάει στις 22 Μαΐου με καλεσμένο chef το Νίκο Καραθάνο

Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας ξεκινώντας μια νέα εποχή και δίνοντας έμφαση στη γαστρονομία, αφιερώνει τις Τετάρτες στο Gastronomy Wednesdays, παρουσιάζοντας καθε Τετάρτη ένα βραβευμένο Έλληνα chef.
Την Τετάρτη 22 Μαΐου το Island παρουσιάζει το βραβευμένο με αστέρι Michelin chef Νίκο Καραθάνο.
To πρώτο αστέρι Michelin ήρθε για το Νίκο Καραθάνο στα 27 του στο εστιατόριο «Hytra» και τον κατέστησε το νεότερο Ελληνα που έχει τιμηθεί με αυτό – ενώ βραβεύτηκε με ένα αστέρι Michelin και για τη «Γαλάζια Hytra».
Ο κόσμος της κουζίνας τον πάθιασε πέρα από κάθε φαντασία και μετά τη μακρόχρονη συνεργασία του με τον περίφημο chef Jerome Serres ακολούθησαν πολλά εστιατόρια και πειραματισμοί. Ο Νίκος Καραθάνος είναι συνιδιοκτήτης της Cookoovaya και του Hoocut, ενώ διδάσκει στη σχολή γαστρονομίας “Le Monde”.
Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22 και έχει τη μουσική υπογραφή του Pepper 96.6.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564
Ιsland
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα
Instagram: @islandathensriviera
Facebook: Island Athens Riviera

MENU
ΓΙΑ ΑΡΧΗ

Ένα ταξίδι στον κόσμο της γαστρονομίας
*
Γαλλία: ψεύτικες τρούφες από ρεβίθια
Ιταλία: air bag καλτσόνε με ταραμά και αυγοτάραχο
Ελλάδα: Εικονική τομάτα γεμιστά
Ιαπωνία: σούσι ντολμαδάκι με γιαούρτι wasabi
*
1ο ΠΙΑΤΟ

“Αυτό που είσαι είναι αυτό που ήσουν, αυτό που θα είσαι είναι αυτό που κάνεις τώρα” – Buddha
*
“Ελληνική σαλάτα”
2ο ΠΙΑΤΟ

“Μπορώ να αντισταθώ στα πάντα εκτός από τον πειρασμό” – Oscar Wilde
*
Λαβράκι με φακές καρμπονάρα, ταραμά και φύλλο nori
3ο ΠΙΑΤΟ

“Είμαστε όλοι εδώ για κάποιον ειδικό λόγο. Σταμάτα να είσαι αιχμάλωτος του παρελθόντος σου. Γίνε ο αρχιτέκτονας του μέλλοντός σου.” – Robin Sharma
*
“Μουσακάς”
PRE DESSERT

Η εφηβεία μας: Τζιν & Τόνικ
ΓΛΥΚΟ

Island Riviera pina colada
*
Dinner Menu: 55 ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564


Related Posts

CHEESECAKE ΤΡΙΧΡΩΜΟ ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΑ

CHEESECAKE ΤΡΙΧΡΩΜΟ ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΑ

Ανοιξιάτικο και εντυπωσιακό cheesecake για να καταπλήξετε με την γεύση αλλά και την εμφάνιση. Αν δεν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας το χρώμα με το σιρόπι μύρτιλων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώματα ζαχαροπλαστικής.

ΦΡΑΟΥΛΟΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

ΦΡΑΟΥΛΟΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

Με τις πρώτες φράουλες της Άνοιξης φτιάχνω μικρά γλυφιτζουράκια που αρέσουν όχι μόνο στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους.