Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

• FOOD EXPO 2019 | Hellenic Artisan Butchers – Κάθε εμφάνιση μια γιορτή!!!

• FOOD EXPO 2019 | Hellenic Artisan Butchers – Κάθε εμφάνιση μια γιορτή!!!

Οι Hellenic Artisan Butchers είναι οι επαγγελματίες Έλληνες Κρεατοτέχνες που έχουν καταφέρει να ανεβάσουν ψηλά τον πήχη με την ευσυνειδησία, τον επαγγελματισμό αλλά και την συνεχή εκπαίδευσή τους.
Μέσα από την καθημερινή τους διαδικτυακή επαφή, αλληλοϋποστήριξη και τρόπον τινά, εκπαίδευση, έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις εντυπώσεις.
Τους τελευταίους μήνες, έχοντας πραγματοποιήσει δυο άρτιες εκθεσιακές εμφανίσεις, η 1η το Νοέμβριο του 2018, στην κλαδική τους έκθεση, την Meat Days και η 2η στις 2,3 και 4 Μαρτίου στην έκθεση τροφίμων της Θεσσαλονίκης, τη Detrop, έχουν δείξει ότι η δουλειά που κάνουν μέχρι στιγμής, αποδίδει καρπούς, καθώς τα προϊόντα που παράγουν είναι απίστευτα δημιουργικά, νόστιμα και εύκολα στη χρήση από τον τελικό καταναλωτή.
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, η “αξιοποίησή” τους σε εκδηλώσεις που αφορούν το κρέας έχει γίνει επιτακτική ανάγκη, μιας και η γνώση το πάθος και το μεράκι για τη δουλειά τους, είναι τόσο πολύτιμα και σημαντικά, που κάνουν, κάθε εμφάνιση τους, μια γιορτή!
Το ίδιο ελπίζουν να κάνουν και στην έκθεση Food Expo που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, συμμετέχοντας σε 3 διαφορετικά event, εντός περιπτέρων, δίνοντας το δικό τους στίγμα και εξηγώντας στον κόσμο πως είναι να “βλέπεις το κρέας αλλιώς…”, και την προοπτική εξέλιξης του συνοικιακού κρεοπωλείου, το οποίο παρέχει premium προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές του, χτίζοντας δεσμούς εμπιστοσύνης με τον τελικό καταναλωτή!
Φωτογραφίες: Γιώργος Μαυρίδης