Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• 12 ΙΟΥΝΙΟΥ | Το Gastronomy Wednesdays στο Ιsland φιλοξενεί τον Άνταμ Κοντοβά

• 12 ΙΟΥΝΙΟΥ | Το Gastronomy Wednesdays στο Ιsland φιλοξενεί τον Άνταμ Κοντοβά

Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας ξεκινώντας μια νέα εποχή και δίνοντας έμφαση στη γαστρονομία, αφιερώνει τιςΤετάρτες στο Gastronomy Wednesdays, παρουσιάζοντας καθε Τετάρτη ένα βραβευμένο Έλληνα chef.
Την Τετάρτη 12 Ιουνίου το Island παρουσιάζει τον ταλαντούχο Άνταμ Κοντοβά με τα ευρηματικά πιάτα και τους τολμηρούς συνδυασμούς.
Γεννημένος στην Αθήνα το 1985, ο Άνταμ Κοντοβάς αποφοίτησε από τη σχολή μαγειρικής με άριστα και στη συνέχεια προχώρησε σε πολύ καλές συνεργασίες. Στο Funky Gourmet, είχε την ευκαιρία να εργαστεί σε ένα εστιατόριο υψηλών απαιτήσεων βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin.
Στη συνέχεια εργάστηκε στο εστιατόριο 2Mazi, με το Γιάννη Μπαξεβάνη. Δοκιμάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό, ο Άνταμ συνέχισε στο James Joyce Irish Pub & Restaurant και ακολούθησε το βραβευμένο εστιατόριο “Danu at the Brehon” στην Ιρλανδία. Στη συνέχεια, συνεργάστηκε με το πολυβραβευμένο Βoutique Ηotel Amanzoe, ετοιμάζοντας δημιουργική κουζίνα για μερικούς από τους πιο πολυσυζητημένους VIPs του κόσμου.
Το 2016 βρέθηκε στις Βρυξέλλες και στο Sea Grill, το πολύ γνωστό εστιατόριο θαλασσινών βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin.
Η συνεργασία του με το Mylos Bar Restaurant στη Σαντορίνη οδήγησε στη βράβευσή του με βραβείο Ελληνικής κουζίνας και ένα αστέρι από το FnL guide.
Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564

MENU
Snacks
Τάκος με μοσχάρι,  καπνιστά αυγά, αυγοτάραχο
Καραβίδα, φύκια, αβοκάντο, φουντούκια
Τηγανιτό ψωμί, κατσικίσιο τυρί, ντομάτα και βασιλικό
Χταπόδι, τσίλι σε ζύμωση, λεμονόχορτο

Courses
Μαγιάτικο, ιπποφαές, ταραμάς, μαύρο ρύζι
Τάρτα κολοκύθι, παρμεζάνα, εσπεριδοείδη
Kαπόνι, καμμένη σελινόριζα , ενταμάμε, αμάρυνθος
Φραγκόκοτα, καλοκαιρινή κολοκύθα , βανίλιες, καπνιστό χέλι

Predessert
Fruit punch, κόκκινα φρούτα, ταπιόκα, αγουρίδα

Dessert
Πανακότα, τόφου, λευκή σοκολάτα, ‘’tasty paste’’

 Dinner Menu: 60 ευρώ
Ιsland
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα
Instagram: @islandathensriviera
Facebook: Island Athens Riviera


Related Posts

Επιλέξτε κοτόπουλο ταϊσμένο με 100% φυτικές τροφές

Επιλέξτε κοτόπουλο ταϊσμένο με 100% φυτικές τροφές

Το κοτόπουλο  αποτελεί ένα τρόφιμο με πλούσια περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, μιας και απορροφώνται σε καλύτερο ποσοστό συγκριτικά με τις φυτικές πρωτεΐνες. Επιπλέον, το κοτόπουλο έχει μικρότερο ποσοστό κορεσμένων «κακών λιπαρών» σε σχέση με το κόκκινο κρέας (μοσχάρι, χοιρινό). Ειδικότερα, το στήθος κοτόπουλου […]

ΤΑΡΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

ΤΑΡΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Το φαγόπυρο είναι ένα «ψευτοδημητριακό», πεντανόστιμο και πολύ υγιεινό. Σε συνδυασμό με το λεπτεπίλεπτο αλεύρι ρυζιού, μας δίνει ένα ζυμαράκι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα κλασσικά ζυμάρια με σταρένιο αλεύρι.