Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ | JORDI PUIGVERT – Frozen Desserts Formulation and ingredient tricks for Modern Patisserie

• ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ | JORDI PUIGVERT – Frozen Desserts Formulation and ingredient tricks for Modern Patisserie

Ο Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert ύστερα από το εξαιρετικά πετυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Αθήνα, επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Κύπρο στις 10 & 11 Απριλίου και παρουσιάζει το Frozen Desserts Formulation and ingredient tricks for Modern Patisserie και στους επαγγελματίες της Κύπρου.
Ένα καθαρά τεχνικό πρόγραμμα για ζαχαροπλάστες και Chef που θέλουν να καταβοήσουν εις βάθος, όλα τα μυστικά που εφαρμόζονται στη δημιουργία των κατεψυγμένων και παγωμένων επιδορπίων, δίνοντας έξυπνες λύσεις στη Μοντέρνα Ζαχαροπλαστική.
Το διήμερο θα είναι γεμάτο απο χρηστικές πληροφορίες για όσους ασχολούνται με το κατεψυγμένο γλυκό και μυστικά τα οποία δεν αναγράφονται πουθενά παρά μόνο ανακαλύπτονται μέσα από την εμπειρία της πράξης.
Ο Chef θα δείξει επίσης νέες τεχνικές στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα – το τελευταίο τετράμηνο του 2018 – μέσα από τα ερευνητικά κέντρα που συνεργάζεται.
Χαρακτηριστικά Προγράμματος
Ώρες προγράμματος:
10.00 π.μ. – 17.00 μ.μ. (7 ώρες/ημέρα/14 ώρες σύνολο)
Χώρος προγράμματος: MITSIOS TRADING – Τέφκρου Ανθία 70 – Δάλι – Βιομηχανική περιοχή
Κόστος Συμμετοχής: €350 (including VAT)


Related Posts

ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΠΕΣ, ΚΡΕΜΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΛΙΝΑ

ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΠΕΣ, ΚΡΕΜΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΛΙΝΑ

Μπορεί να είναι λίγο μπελαλίδικη αλλά αξίζει όσο χρόνο και να χρειαστεί. Μια τούρτα που συνδυάζει δύο αγαπημένες μου γεύσεις…

ΦΡΑΟΥΛΟΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

ΦΡΑΟΥΛΟΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

Με τις πρώτες φράουλες της Άνοιξης φτιάχνω μικρά γλυφιτζουράκια που αρέσουν όχι μόνο στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους.