Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

• ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ «ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α-Ω»

• ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ «ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α-Ω»

Δύο μοναδικά και ξεχωριστά hands on προγράμματα εκπαίδευσης, με θέμα ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω και εισηγητή τον Έλληνα Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλο, θα υλοποιηθούν από το ΙΝΣΕΤΕ, στην Πάτρα στις 26 & 27 Φεβρουαρίου και στα Ιωάννινα στις 2 & 3 Απριλίου 2019..
Στα προγράμματα αυτά, θα αναλυθούν λεπτομερώς και επί μέρους, πολλά μυστικά της Σοκολάτας, τα οποία είναι σημαντικά να γνωρίζουν οι Έλληνες ζαχαροπλάστες και οι Έλληνες Chef, που θα θελήσουν να συμμετέχουν.
Σημαντική βοήθεια στη θεματολογία αυτή, θα μας παρέχει η Γαλλική εταιρία Valrhona, με την πολυετή πείρα της στο αντικείμενο και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν με τις πιο σύγχρονες τεχνικές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο.
Κόστος Συμμετοχής:
* 180€ για Επιχειρήσεις – Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες ιδιώτες, που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος.
* 260€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ
*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής.
Χαρακτηριστικά Προγραμμάτων:
Ημερομηνίες διεξαγωγής:
– Πάτρα: 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019
– Ιωάννινα: 2 & 3 Απριλίου 2019
Ώρες προγραμμάτων: 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής προγραμμάτων::
– Πάτρα: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Αγίου Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3 – Πάτρα
– Ιωάννινα : ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Κωλέττη & Καπλάνη 5 (Δίπλα στο Δημαρχείο) – Ιωάννινα
Τύπος εκπαιδεύσεων: Hands on