Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

• ΠΡΟΪΟΝ | Το Ούζο Πλωμαρίου καλεί τους νέους να δώσουν και φέτος «Ραντεβού στον Ήλιο»…

• ΠΡΟΪΟΝ | Το Ούζο Πλωμαρίου καλεί τους νέους να δώσουν και φέτος «Ραντεβού στον Ήλιο»…

…και να γράψουν το τραγούδι το καλοκαιριού

«Ραντεβού στον Ήλιο» δίνει και αυτό το καλοκαίρι το Ούζο Πλωμαρίου στους φίλους του, αλλά αυτή τη φορά με ένα τραγούδι! Το αγαπημένο Ούζο εμπνέεται από την επιτυχημένη καμπάνια του «Ραντεβού στον Ήλιο» – μια καμπάνια γεμάτη λαμπερό ήλιο και γαλανή θάλασσα- και για πρώτη φορά δημιουργεί το ομώνυμο τραγούδι του καλοκαιριού με την Πέννυ Μπαλτατζή στη μουσική και τους φίλους του Ούζου Πλωμαρίου στους στίχους. Ένα αισιόδοξο, καλοκαιρινό τραγούδι γεμάτο ήλιο και συναισθήματα που μας παρακινεί να χαρούμε τη ζωή και να τραγουδήσουμε, παρέα με τους αγαπημένους μας και το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου: το απόλυτο καλοκαιρινό απόσταγμα της παρέας που μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου.
Τα καλοκαίρια μας τα έχουμε συνδυάσει με τραγούδια, με αγαπημένα πρόσωπα, με καλή παρέα και φυσικά με το Ούζο Πλωμαρίου. Το τραγούδι του φετινού καλοκαιριού το δημιουργούν το Ούζο Πλωμαρίου με την Πέννυ Μπαλταζή στη μουσική και τους φίλους του Ούζου Πλωμαρίου στους στίχους.
Ήδη είναι σε εξέλιξη ένας συναρπαστικός διαγωνισμός: μπες στο www.rantevoustonilio.gr, άκου το τραγούδι, βάλε φαντασία, γράψε στίχους και γίνε δημιουργός της πιο ανατρεπτικής καλοκαιρινής πρότασης από το Ούζο Πλωμαρίου.
(youtube link https://www.youtube.com/watch?v=ALvaDG3HT_c)
Οι καλύτεροι στιχουργοί θα κερδίσουν προσκλήσεις για τους ίδιους και την παρέα τους για ένα αξέχαστο καλοκαιρινό party με πολλές εκπλήξεις, μεζέδες, Ούζο Πλωμαρίου και μουσικές. Και που ξέρεις… ίσως γίνεις ο πρωταγωνιστής του video clip που θα γυριστεί στο party, στο πλευρό της Πέννυς Μπαλτατζή αλλά και να δεις το όνομά σου να φιγουράρει δίπλα στα ονόματα των δημιουργών του τραγουδιού του καλοκαιριού! Εμπνεύσου από το τραγούδι «Ραντεβού στον Ήλιο» και ζήσε την πιο δημιουργική, καλοκαιρινή μουσική εμπειρία.
Όταν το ραντεβού είναι στον ήλιο, το καλοκαίρι γίνεται τραγούδι. #
rantevoustonilio #ouzoplomari #penny_baltatzi
www.rantevoustonilio.gr
www.ouzoplomari.gr

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου:
Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρία, είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης.
Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου βρίσκεται σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης. Από την Αμερική και τον Καναδά ως την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και από την Ιαπωνία και τη Ρωσία ως τη Νότιο Αφρική και την Ταϋλάνδη. Σήμερα, οι εξαγωγές του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποτελούν το 58,5% των συνολικών πωλήσεων σε όγκο.
Δείτε επίσης:  www.ouzoplomari.gr, www.facebook.com/ouzoplomari