Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

• ΠΡΟΪΟΝ | Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στον 3ο Διεθνή διαγωνισμό AVPA “Gourmet Waters”

• ΠΡΟΪΟΝ | Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στον 3ο Διεθνή διαγωνισμό AVPA “Gourmet Waters”

Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό κατέκτησε το Xρυσό Bραβείο στην κατηγορία “balanced still waters”, στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό “Gourmet Waters”, ο οποίος διοργανώθηκε από το Agency for the Valorization of Agricultural Products (AVPA), στο Παρίσι.

Χρυσό βραβείο με αέρα… Γαλλίας!
Η βραβευμένη γεύση και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του ΘΕΟΝΗ το έκαναν να ξεχωρίσει ανάμεσα σε εξαιρετικά νερά από όλο τον κόσμο, στην κατηγορία “balanced still waters” μεταξύ φημισμένων φυσικών μεταλλικών νερών της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας.
 Στην επίσημη τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε παρουσία του διπλωματικού σώματος και των μελών της Κριτικής Επιτροπής τη Δευτέρα, 1η Απριλίου, στη γαλλική σχολή μαγειρικής FERRANDI-Paris -έναν από τους ναούς της ευρωπαϊκής γαστρονομίας- συμμετείχαν παραγωγοί μεταλλικών νερών από όλον τον κόσμο ενώ το ακροατήριο αποτελείτο από διπλωμάτες, γνωστούς σεφ, επαγγελματίες της γεύσης και διανομείς.
17 Διεθνή Βραβεία πλέον για το  ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, αποδεικνύοντας, για ακόμα μία φορά, τα ποιοτικά φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ
Το Μοναδικό Ελληνικό Νερό με 17 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.
Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 17 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

Σχετικά με την AVPA
Η AVPA  (Agency for the Valorization of Agricultural Products) είναι ένας μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αποτελούμενος κυρίως από παραγωγούς και λάτρεις της γεύσης. Ο σκοπός της οργάνωσης είναι η ενίσχυση της αξίας των γεωργικών προϊόντων και η αναγνώριση της αριστείας των αξιόλογων  παραγωγών που πολύ συχνά ξεχνιούνται από το μαζικό εμπόριο.