Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• ΕΚΠΟΜΠΗ | Ντίνα Νικολάου: Η πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας στο Παρίσι

• ΕΚΠΟΜΠΗ | Ντίνα Νικολάου: Η πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας στο Παρίσι

Την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή του ΘΕΜΑ FM 104.6 «Ένας κόσμος Ελλάδα» με την Λίτσα Πισκερά, συναντά την μαγείρισσα Ντίνα Νικολάου.
Η βραβευμένη Ντίνα Νικολάου, ξετυλίγει το νήμα της ζωής της: Θυμάται πως και πότε έφτιαξε το πρώτο της πιάτο, πως από τις σπουδές οικονομικών, marketing και μόδας κατέληξε να μαγειρεύει με πάθος. Τη δημιουργία του ελληνικού εστιατορίου «Ευοί Ευάν» στο Παρίσι, και πως αυτό έγινε σημείο αναφοράς στη γαλλική πρωτεύουσα. Θυμάται ακόμη, τις εκπομπές της στην ελληνική και γαλλική τηλεόραση, ενώ ξεφυλλίζοντας τα βραβευμένα βιβλία μαγειρικής της, μας μιλά για την ελληνική γαστρονομία και τη θέση της στον παγκόσμιο χάρτη καθώς και τα σχέδιά της για το μέλλον.
«ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ»
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λίτσα Πισκερά
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Καλούδης
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ VIDEO: Tάσος Δενεσίδης
Ημέρα και ώρα μετάδοσης:
Κάθε Κυριακή στις 17.00 από τον Ρ/Σ ΘΕΜΑ FM 104.6
και μέσω webradio: http://www.themaradio.gr/
Email: enaskosmosellada@gmail.com
Facebook page: https://www.facebook.com/EnasKosmosEllada
You Tube channel: https://www.youtube.com/channel/UCl6Y1X41rBzhIta3Nm8E1rA
Ακόμη, η εκπομπή αναμεταδίδεται από το «Hephaestus Radio», το πρώτο ελληνόφωνο ραδιόφωνο της Βιέννης, κάθε Τρίτη 19.00 με 20.00 ώρα κεντρικής Ευρώπης: http://www.hephaestuswien.com/hephaestus-radio-2/


Related Posts

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΟΡΤΙΝΟΣ

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΟΡΤΙΝΟΣ

Η συνταγή είναι του φίλου μου σεφ Δημήτρη Χρονόπουλου και σας την προτείνω γιατί συνδυάζει απίστευτη ευκολία στην τεχνική και αληθινά εντυπωσιακή γιορτινή εμφάνιση.

ΠΑΒΛΟΒΕΣ ΜΕ ΤΥΡΟΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ

ΠΑΒΛΟΒΕΣ ΜΕ ΤΥΡΟΣΑΝΤΙΓΙ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ

Ανάλαφρο επιδόρπιο που είναι πολύ εντυπωσιακό σε ένα γιορτινό τραπέζι. Οι πάβλοβες μπορούν να διατηρούν 2-3 μέρες πριν τις σερβίρουμε αρκεί να έχουν ψηθεί σωστά και αφού κρυώσουν να τις κρατήσουμε μακριά από υγρασία.