Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• ΕΚΘΕΣΗ | Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, η M DRY Mastiha και τα Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Δεκαράκι, έκλεψαν τις γευστικές εντυπώσεις στην Έκθεση Ελληνικό Απόσταγμα 2019

• ΕΚΘΕΣΗ | Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, η M DRY Mastiha και τα Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Δεκαράκι, έκλεψαν τις γευστικές εντυπώσεις στην Έκθεση Ελληνικό Απόσταγμα 2019

Ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους επισκέπτες έτυχαν τα ελληνικά αποστάγματα Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, M DRY Mastiha, καθώς και τα Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Δεκαράκι, στην έκθεση γευστικής δοκιμής «Ελληνικό Απόσταγμα» που έγινε για 5η συνεχή χρονιά στην Αίγλη Ζαππείου, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.
Το Άδολο, το premium Ούζο της Ποτοποιίας, εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά το κοινό με την ultra premium ποιότητά του που οφείλεται στην τριπλή του, καρτερική απόσταξη σε χειροποίητο χάλκινο άμβυκα του 1911. Ένα πραγματικό διαμάντι, από την καρδιά του Ούζου Πλωμαρίου.
Η αγαπημένη M DRY Mastiha, το πρώτο ποτό μαστίχας που δεν είναι λικέρ, απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια για το άρωμα και τη γεύση της αυθεντικής μαστίχας. Μάλιστα, πολλοί επισκέπτες πριν αποχωρήσουν από την έκθεση, επέστρεφαν για ένα σφηνάκι μαστίχας για να φύγουν με τη γεύση και το άρωμά της στο στόμα!
Η πρώτη Οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι, Μοσχάτο, Μαλαγουζιά και Ροδίτης έκανε φέτος το ντεμπούτο της στην Έκθεση, κερδίζοντας τις γευστικές εντυπώσεις με τον αρωματικό χαρακτήρα τους και τις αυθεντικές γεύσεις τους. Καθώς ήταν η πρώτη έκθεση στην Αθήνα όπου παρουσιάστηκαν τα δύο νέα μονοποικιλιακά αποστάγματα της οικογένειας, Δεκαράκι Μαλαγουζιά και Δεκαράκι Ροδίτης, οι επισκέπτες έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για το concept «Οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι». Ζήτησαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το μονοποικιλιακό τσίπουρο, να το γευτούν για να διαπιστώσουν τη διαφορά του, αλλά και να εντρυφήσουν στην ιεροτελεστία της γευσιγνωσίας που μας προσκαλεί το Δεκαράκι με τις τρεις ξεχωριστές γεύσεις του.
Οι επισκέπτες της έκθεσης «Ελληνικό Απόσταγμα» ξεχώρισαν και φέτος το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, την M DRY Mastiha και τα Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Δεκαράκι, τρία αποστάγματα υψηλής ποιότητας που υπερηφανεύονται για την ελληνική καταγωγή τους!

Λίγα λόγια για  τα Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Τσίπουρο Δεκαράκι, το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και την M DRY Mastiha:
Η πρώτη οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Τσίπουρο Δεκαράκι ήρθε για να δώσει μια νέα διάσταση ποιότητας στο τσίπουρο. Δεκαράκι Μοσχάτο, Δεκαράκι Μαλαγουζιά και Δεκαράκι Ροδίτης. Τρία αποστάγματα που χαρακτηρίζονται από το ξεχωριστό άρωμα και τη γεύση των ποικιλιών από τις οποίες προέρχονται. Σε κάθε Μονοποικιλιακό τσίπουρο Δεκαράκι, Μοσχάτο, Μαλαγουζιά και Ροδίτης, τα ξεχωριστά αρώματα των ποικιλιών, καθώς και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα τους, ενισχύονται από την πολλαπλή επαναπόσταξη. Παράλληλα, η τέχνη στα «κοψίματα» -δηλαδή ποιό μέρος της καρδιάς του αποστάγματος απομονώνεται και επαναποστάζεται σε κάθε τμήμα της πολλαπλής επαναπόσταξης- τελειοποιεί το προϊόν και δημιουργεί ανώτερης ποιότητας αποστάγματα
Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο απευθύνεται σε ένα εκλεκτικό κοινό, που είναι λάτρεις της αυθεντικής απόλαυσης, αλλά ταυτόχρονα  αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα. Ως η «καρδιά» του Ούζου Πλωμαρίου, το Άδολο διατηρεί το όνομα, την ποιότητα, την παράδοση και την ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, όπου μέσα από την αργή διαδικασία απόσταξης σε χειροποίητο σφυρηλατημένο στο χέρι άμβυκα του 1911, αναδεικνύει ισχυρά χαρακτηριστικά, που ουσιαστικά επαναπροσδιορίζουν και αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία του ούζου.
Η M DRY MASTIHA, είναι το πρώτο Premium ποτό Μαστίχας που δεν είναι λικέρ. Με το μότο «less sugar, unique taste», με το πλούσιο άρωμα της αυθεντικής Μαστίχας Χίου και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, η M DRY Mastiha αποτελεί ένα από τα πιο hot trends της εποχής. Ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια των bartenders, με απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών για τη δημιουργία ξεχωριστών cocktails, με φινέτσα, κοσμοπολίτικο αέρα και άρωμα Μεσογείου, η Μ DRY Mastiha έχει κατακτήσει τη μπάρα, αλλά και τις καρδιές μας.
http://www.adolo.gr   http://mdrymastiha.gr  https://www.ouzoplomari.gr  www.facebook.com/ouzoplomari


Related Posts

ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΟ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ

ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΟ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ

Υπέροχα αρωματικό και γλυκό ψωμάκι, ιδανικό για σνακ στο σχολείο ή το γραφείο.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΜΠΟΥΤΙΑ ΠΑΠΙΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΜΠΟΥΤΙΑ ΠΑΠΙΑΣ

Η πάπια έχει ένα τρυφερό και μαλακό κρέας, το οποίο απαιτεί αργό ψήσιμο. Διαλέγετε πάντα, φρέσκα μπούτια πάπιας για να τα ψήσετε στο φούρνο, στην κατσαρόλα ή ακόμα και σε ένα λαχταριστό μπάρμπεκιου. Αν θέλετε να τηγανίσετε τα μπούτια στο τηγάνι, επιλέξτε τα κονφί. Θα […]