Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

• ΕΚΔΗΛΩΣΗ | 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ALL-DAY LONG PARTY ΣΤΟ ATHENEE

• ΕΚΔΗΛΩΣΗ | 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ALL-DAY LONG PARTY ΣΤΟ ATHENEE

To Athénée γιορτάζει την έναρξη της χειμερινής περιόδου και διοργανώνει ένα all-day long party το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

Οι νέες γευστικές προτάσεις του βραβευμένου chef Νίκου Σκλήρα, το theatre menu, τα early drinks της Παρασκευής, αλλά και τα βραδινά parties διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα του πιο κοσμοπολίτικου spot της Αθήνας. Την fine drinking εμπειρία της νέας σεζόν επιμελούνται οι δύο άριστοι mixologists Δημήτρης Καραπάνος και Βασίλης Σγουρομάλλης οι οποίοι ήδη γράφουν ιστορία στη δημιουργία των cocktail της λίστας του Athénée.

Φέτος το brunch της Κυριακής απογειώνεται με τη συνεργασία του ταλαντούχου Στέλιου Παρλιάρου, και τις “on the spot” δημιουργίες του που θα μπορεί κανείς να τις γευτεί κάθε Κυριακή από 20 Οκτωβρίου. Η συνεργασία με τον Στέλιο Παρλιάρο ενισχύεται με το pop-up buffet καθημερινά τα απογεύματα μέσα στο χώρο του Athenee.

Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες βραδιές γαστρονομίας που ξεκίνησε ο όμιλος Πανά φέτος το καλοκαίρι στο Island, τo Athénée θα υποδέχεται μια φορά το μήνα Έλληνες και διεθνείς chefs που θα ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό μενού. Την αυλαία των “Gastronomy Tuesdays” ανοίγει ο πολυσχιδής Αθηναγόρας Κωστάκος την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, ενώ την επιμέλεια των γαστρονομικών βραδιών έχει αναλάβει ο Νίκος Δαδίτσιος.
To Athénée συνεχίζει να γράφει ιστορία για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες που αποζητούν την ποιότητα.

All-day long Party | Σάββατο 5 Οκτωβρίου
Athénée
Βουκουρεστίου 9
10671, Αθήνα
Τηλέφωνο: +30 210 325 1430