Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

• ΒΙΒΛΙΟ | Γωγώ Παπαδιονυσίου (MamaTsita)- Μαγειρεύω εποχές

• ΒΙΒΛΙΟ | Γωγώ Παπαδιονυσίου (MamaTsita)- Μαγειρεύω εποχές

Εποχικές συνταγές, ιστορίες και ιδέες από την κουζίνα μου!
Κατηγορία: Ημερολόγιο/Λεύκωμα
(ISBN: 978-618-03-1753-4, Εξώφυλλο: Σκληρό,
Σχήμα: 20×26, Σελίδες: 224, Τιμή: 18,80€)
Χρόνος έκδοσης: Σεπτέμβριος 2019 Μαγειρεύοντας και τρώγοντας κάθε πράγμα στον καιρό του. Η ΜamaΤsita φέρνει τον αέρα κάθε εποχής στο πιάτο σας.
Η Γωγώ Παπαδιονυσίου, ή MamaTsita όπως είναι γνωστή ως επιτυχημένη food blogger και τηλεοπτική μαγείρισσα, μας ανοίγει την κουζίνα της και μας μαγειρεύει υπέροχες συνταγές με φρέσκα εποχιακά υλικά, μας αποκαλύπτει μικρά πρακτικά μυστικά και μας δίνει ιδέες για εύκολες και νόστιμες λύσεις για το καθημερινό τραπέζι. Στις σελίδες αυτού του βιβλίου παράλληλα με τις συνταγές η MamaTsita μάς διηγείται ιστορίες από τα παιδικά και νεανικά της χρόνια, που την ενέπνευσαν και την οδήγησαν στην κουζίνα αφού, όπως και να το κάνουμε, η μαγειρική είναι υπόθεση καρδιάς.
Το βιβλίο είναι διαρθρωμένο σύμφωνα με τις εποχές του χρόνου: φθινόπωρο & χειμώνας, άνοιξη & καλοκαίρι! Κι αυτό γιατί η MamaTsita προτιμά να μαγειρεύει με υλικά της εποχής. Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου θα βρείτε εύκολες, δοκιμασμένες, αληθινές, αλμυρές και γλυκές συνταγές με φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής.