Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Паста из оливок

Паста из оливок
proetoimasia magirema servirisma anamoni video button
20 минут на 4 персон [printfriendly]

 

Паста из оливок долго хранится в холодильнике в маленьких баночках, заполненных до верха оливковым маслом. Оливковое масло служит своеобразной пробкой, не позволяя воздуху
проникнуть внутрь и образоваться плесени.
Состав Приготовление
  • 300 г коричневых оливок без косточек (например греческих “Тасу”)
  • ½ ч.л. сухого орегано в порошке
  • 1 ч.л. свежевыжатого лимонного сока
  • 80 – 100 мл оливкового масла
Взбиваем в блендере все наши ингредиенты в течение 1 – 2 мин. до получения гладкой и нежной пасты и подаем.

Related Posts

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

Ποιος είπε ότι είναι δύσκολο να φτιάξει κανείς λουκάνικα στο σπίτι; Πιστέψτε με, είναι πολύ πιο απλό από όσο φαντάζεστε, συν τα αμέτρητα πλεονεκτήματα όπως την επιλογή καλού κρέατος και των άλλων υλικών, την απουσία φωσφορικών αλάτων και συντηρητικών και φυσικά, τους συνδυασμούς γεύσεων που […]

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΕΑΣ

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΕΑΣ

Κεφτεδάκια δεν σημαίνει απαραίτητα να περιέχουν κρέας. Φτηνά υλικά μπορούν να μεταμορφωθούν με την τεχνική του κεφτέ και να λατρευτούν από όλους όσους δεν θα τα δοκίμαζαν ποτέ. Εγώ σας δίνω τις πιο αγαπημένες μου συνταγές. Ρεβιθοκεφτέδες σιφναίικοι Μαρουλοκεφτέδες Τονοκεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας Ταραμοκεφτέδες λεμονάτοι […]