Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ & ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ

ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ & ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ

ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ & ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΔΑΝΙΑΣ

: 10
: 20 min
: 15 min
           
: 1 hr

Τέλεια ψωμάκια για πρωινό αλλά και για σάντουιτς για το σχολείο ή το γραφείο. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε και διαφορετικούς σπόρους για περισσότερο χρώμα και γεύση.

Instructions
  • Step 1 Βάζω στην κουζινομηχανή με τον γάντζο, τα άλευρα, τη μαγιά, το νερό, το αλάτι και το μέλι. Δουλεύω τα υλικά για 10 λεπτά και προσθέτω το λιναρόσπορο και το σκληρό τυρί. Συνεχίζω να ζυμώνω για ακόμη 5 λεπτά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
  • Step 2 Σκεπάζω τον κάδο και αφήνω για 1 ώρα να διπλασιαστεί σε όγκο. Προθερμαίνω το φούρνο στους 190°C με αέρα.
  • Step 3 Kόβω τη ζύμη σε 10-12 κομμάτια και πλάθω ελαφρά σε στρογγυλά μπαλάκια. Τα μεταφέρω σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνω για 10 λεπτά. Ψήνω στο φούρνο για 15 λεπτά.

Related Posts

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΖΕΒΡΑ

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΖΕΒΡΑ

Η απόλυτη τούρτα σοκολατίνα με εντυπωσιακές ρίγες που θυμίζουν ζέβρα. Η τεχνική της «ζέβρας» στα κέικ, είναι διάσημη, αλλά η σε μορφή τούρτας μπορείτε να την φτιάξετε για γενέθλια ή επίσημα τραπέζια.

ΟΥΡΑ ΚΡΑΝΙΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΟΥΡΑ ΚΡΑΝΙΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Η ιδανική συνταγή πρέπει να είναι εύκολη, να έχει τέλεια γεύση και μεγάλη θρεπτική αξία. Αυτή η συνταγή της Ντίνας Νικολάου με «Κρανιό με πατατούλες και πιπεριές» τα συνδυάζει όλα και αξίζει να την δοκιμάσετε πριν ξεκινήσει η «κρεατοφαγία» με τα γιορτινά τραπέζια.



Subscribe