Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις στο κρεοπωλείο από τον R&D Chef, Λάζαρο Ράπτη!

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις στο κρεοπωλείο από τον R&D Chef, Λάζαρο Ράπτη!

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις στο Κρεοπωλείο με κεντρικό εισηγητή τον R&D Chef, κο Λάζαρο Ράπτη.
Στο κατάμεστο εργαστήριο της σχολής MEAT PRO, ο Λάζαρος Ράπτης, δημιούργησε μοναδικές και πρωτότυπες συνταγές παρασκευασμάτων για τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, εμπνευσμένες όλες από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των παρασκευασμάτων, αναλύθηκαν και παρουσιάστηκαν από τον Chef όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν τη διαφορά στο γευστικό αποτέλεσμα.
Έπειτα, ακολούθησε το στήσιμο της χριστουγεννιάτικης βιτρίνας του κρεοπωλείου και προτάσεις μαγειρικής των παρασκευασμάτων που παρουσιάστηκαν.

Η Διευθύντρια της σχολής MEAT PRO, κα Κατερίνα Μπράλιου, ο R&D Chef, κος Λάζαρος Ράπτης, η Ευριδίκη Γκίνη μέλος διαχειρίσεις της ομάδας Κρεοτεχνών Hellenic Artisan Butchers και ο Διευθυντής Σπουδών της σχολής MEAT PRO, κος Στέλιος Μαστοράκος.

Η MEAT PRO ευχαριστεί θερμά τον R&D Chef, Λάζαρο Ράπτη, που τίμησε την σχολή MEAT PRO για μία ακόμα φορά με τη διεξαγωγή του πολύ επιτυχημένου σεμιναρίου Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις στο Κρεοπωλείο.