destination taste!

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου συνεχίζει να κατακτά διακρίσεις και βραβεία και το 2018

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου συνεχίζει να κατακτά διακρίσεις και βραβεία και το 2018

Εδώ και 124 χρόνια, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, το ούζο με τη μακρά ιστορία και την απαράμιλλη ποιότητα έχει κατακτήσει τις καρδιές και τα… ποτήρια όσων αγαπούν το αυθεντικό, παραδοσιακό απόσταγμα.  Έτσι και το 2018, ήταν μια χρονιά που το Ούζο Πλωμαρίου γέμισε με άρωμα Αιγαίου την Ευρώπη και τους διεθνείς οργανισμούς ποτών και αποσταγμάτων. Οι διεθνείς και εγχώριες βραβεύσεις του σε διαγωνισμούς και εκθέσεις κύρους έρχονται να επιβεβαιώσουν την πίστη της Ποτοποιίας Πλωμαρίου στην ποιότητα και την συνέπεια προς τον καταναλωτή. Ακόμη περισσότερο δε, οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν ότι το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποτελεί τον διεθνή εκπρόσωπο της Ελλάδας στο εθνικό μας ποτό, το Ούζο.
Για άλλη μια χρονιά, ο διεθνής οργανισμός αποσταγμάτων World Spirits Award, με έδρα την Αυστρία, απένειμε στο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου το χρυσό μετάλλιο για τη γεύση και την ποιότητά του. Για το Ούζο Πλωμαρίου που ενσαρκώνει με τη γεύση και το άρωμά του την Ελλάδα, ήρθε από το εξωτερικό μια εξ’ ίσου σημαντική διάκριση: ο διεθνούς φήμης διαγωνισμός Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles γνωστός ως «the Wine World Championships Competition» με έδρα τις Βρυξέλλες και με διεθνώς αναγνωρισμένους κριτές του απένειμε το χρυσό μετάλλιο, έπειτα από αυστηρή διαδικασία blind tasting.
Την απαράμιλλη γεύση του Ούζου Πλωμαρίου καθώς και τα ανώτερα ποιοτικά του γνωρίσματα αναγνώρισαν φέτος και οι κριτές του παγκοσμίου φήμης διαγωνισμού International Wine & Spirit Competition, με έδρα το Λονδίνο. Έπειτα από οργανοληπτική και χημική ανάλυση το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έλαβε το bronze μετάλλιο.
Οι βραβεύσεις του Ούζου Πλωμαρίου συνεχίστηκαν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Superior Taste Award, ο οποίος διεξάγεται στις Βρυξέλλες, υπό την αιγίδα του κορυφαίου ανεξάρτητου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας (iTQi). Εκεί το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου κατέκτησε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης έπειτα από bling tasting και λεπτομερείς οργανοληπτικές αναλύσεις.
Το Ούζο Πλωμαρίου που αγαπιέται σταθερά εδώ και χρόνια από τους Έλληνες, απέσπασε βραβεία και διακρίσεις και σε εγχώριους διαγωνισμούς, όπως το ασημένιο σήμα στον διαγωνισμό Taste Olymp Awards – «Ολυμπιακό βραβείο», ενώ για δεύτερη φορά του απονεμήθηκε η μέγιστη διάκριση του Platinum βραβείου στο διαγωνισμό των Αιωνόβιων brands  ως αναγνώριση των 120 και πλέον χρόνων ιστορίας και επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά.
Τέλος, το 2018, η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, έγινε Μέλος της Πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ».  Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο από την EUROCERT, η Ποτοποιία πιστοποιήθηκε ως μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται και παράγει υψηλής ποιότητας αποστάγματα στην Ελλάδα. Η πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου:
Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρία, είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης.
Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου βρίσκεται σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης. Από την Αμερική και τον Καναδά ως την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και από την Ιαπωνία και τη Ρωσία ως τη Νότιο Αφρική και την Ταϋλάνδη. Oι εξαγωγές του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποτελούν το 58,5% των συνολικών πωλήσεων σε όγκο, ενώ από αυτό το ποσοστό, το 42% το απορροφά η Γερμανία, η οποία αποτελεί και την αγορά με τη μεγαλύτερη δυναμική της Ευρωζώνης.

www.ouzoplomari.gr, www.facebook.com/ouzoplomari


Related Posts

ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ «ΠΛΩΜΑΡΙΤΙΚΕΣ»

ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ «ΠΛΩΜΑΡΙΤΙΚΕΣ»

Ποιο «μεθυστικές» γαρίδες δεν θα έχετε ξαναδοκιμάσει. Τα αρώματα από το ούζο, το μαραθόσπορο και τη φρέσκια ρίγανη είναι μοναδικά. Το πετιμέζι θα δώσει γλύκα στις ξινούτσικες ντομάτες και θα δέσει τη σάλτσα.

ΟΥΖΑΚΙ Ή ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ

ΟΥΖΑΚΙ Ή ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να απολαύσετε τα δύο αυτά ποτά, έχοντας καλή παρέα και πολύ διάθεση. Οι δροσερές βραδιές στο μπαλκόνι με φίλους… Οι αγώνες ποδοσφαίρου για τις αντροπαρέες… Οι κοριτσίστικες συζητήσεις για μόδα, είναι το ιδανικό σκηνικό. Με το ουζάκι, συνήθως, […]Subscribe