Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Τέσσερα ασημένια για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Τέσσερα ασημένια για την ΑΒ Βασιλόπουλος

H ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε τρία νέα βραβεία στην επιτυχημένη διοργάνωση Digital Media Awards και διακρίθηκε στα Impact Business IT Excellence Awards 2018, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά τη δημιουργικότητα και την πρωτοπορία των πρωτοβουλιών της στο digital περιβάλλον.
Στην τελετή απονομής των Digital Media Awards που  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουνίου, η εταιρεία διακρίθηκε για το Χριστουγεννιάτικο Microsite «Είναι μαγικό να προσφέρεις αγάπη», το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τις εταιρείες  Lighthouse και Valuecom. Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ απέσπασε για καθεμία από τις παρακάτω κατηγορίες:
5.2 Best New Entry -Silver βραβείο
5.4 Best Vertical -Thematic Sites / Retail -Silver βραβείο
5.5 Non Publisher Media Site -Silver βραβείο

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση. Aπό αριστερά Αριάνα Ντούνη (Lighthouse), Χλόη Τραχανά(Mrk AB) , Χρυσάνθη Κοροπούλη (Mrk AB), Αλεξία Parse (Value Com) και Πολυξένη Τζέκα (Mrk AB).

Στην τελετή απονομής των Impact Business IT Excellence Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 13 Ιουνίου, η ΑΒ Βασιλόπουλος, απέσπασε ένα ακόμα Silver βραβείο στην κατηγορία  Λειτουργικές & Επιχειρησιακές Εφαρμογές- Επιχειρηματική Ευφυΐα & Αναλυτική, για τα ΑΒ Fast Analytics, την ενοποιημένη βάση δεδομένων πληροφορικής που ενισχύει το Business intelligence και διαχείρισης αναλυτικών στοιχείων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, ξεχώρισε για μία ακόμα φορά τη φετινή χρονιά αποδεικνύοντας στην πράξη την καινοτομία που βρίσκεται στον πυρήνα της λειτουργίας της. Η εταιρεία, με αφοσίωση στο όραμά της να προσφέρει το καλύτερο, συνεχίζει να αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα κανάλια, διευρύνοντας την επικοινωνία της με το κοινό που με την εμπιστοσύνη του την έχει φέρει στην κορυφή του ελληνικού λιανεμπορίου και οδηγεί τις εξελίξεις στη νέα digital εποχή.