Είναι και τα δύο άμυλα αραβοσίτου (καλαμποκιού) που βοηθούν πολλές παρασκευές να πήξουν. Ο νισεστές δίνει μια απαλή και φινετσάτη κρέμα σε σχέση με το κορν φλάουρ.
DINA NIKOLAOU
Παρόλο που ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου σπουδάζοντας οικονομικά και marketing στο Παρίσι, το πάθος μου για τη μαγειρική και την γαστρονομία με κέρδισε, κάνοντάς με να αλλάξω ρότα στη ζωή μου. Δεν σταματώ να αναζητώ νέα υλικά και γεύσεις και να πειραματίζομαι. Ταξιδεύω, μαγειρεύω, ονειρεύομαι... Σας προσκαλώ να ταξιδέψετε μαζί μου και να ανακαλύψετε την Ντίνα...
Για να κάνετε λαχταριστή τη ζύμη που ψήνετε στο φούρνο, αλείψτε την επιφάνεια του φαγητού ή του γλυκού (τσουρέκια, ψωμία, πίτες κ.ά.) με γάλα ή κρέμα γάλακτος αντί αυγού.