destination taste!

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου: Made @ Home με την Ντίνα Νικολάου

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου: Made @ Home με την Ντίνα Νικολάου

Αυτό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 16.00 το απόγευμα σας περιμένω για να σας συστήσω την κουλτούρα του street food.
Θα υποδεχτώ στην κουζίνα μου τον Chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean Marie Ηοffman και θα φτιάξουμε παρέα την γκουρμέ εκδοχή της Γαλλίας για το τοστ: το croque Madame. Αλλά και μια συνταγή για τα πεντανόστιμα μεξικάνικα tacos με κοτόπουλο, ένα λαχταριστό σπιτικό burger και ένα γλυκό που μπορεί να μας συνοδεύσει παντού: τα mini brioche με cranberries και ροζ σοκολάτα.
Εκτός κουζίνας, έλατε μία βόλτα στην καρδιά της Αθήνας για να γνωρίσουμε τη σπιτική εκδοχή του street food με άρωμα Ανατολής, που λατρεύουν οι Έλληνες και στη vegetarian εκδοχή του. Στη συνέχεια, λίγα βήματα πιο πέρα από το Σύνταγμα, θα σας συστήσω το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό του δρόμου με προέλευση από Βενεζουέλα & Κολομβία.
Μην χάσετε την επανάληψη του επεισοδίου την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 9.00 το πρωί.


Related Posts

ΚΟΡΜΟΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΚΟΡΜΟΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Δροσερό γλύκισμα που «κρύβει» 3 δυνατές γεύσεις. Σοκολατένιο κέικ, αφράτη κρέμα και ηδονικές φράουλες. Αν σας έχει περισσέψει κέικ το οποίο έχει μπαγιατέψει, είναι ευκαιρία να το «ανακυκλώσετε» δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό επιδόρπιο.

ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΙΑ

ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΙΑ

Δροσερό και ανάλαφρο γλύκισμα που θα φτιάξουμε με ώριμα κεράσια και ζελέ για όμορφο χρώμα και έντονη γεύση.