destination taste!

ΡΟΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

ΡΟΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

ΡΟΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

: 2
: 10 min
           
: 2 hr

Σούπερ γρήγορο μεζεδάκι που το συνοδεύω με ένα αρωματικό τσίπουρο ή ένα λευκό κρασί.

Ingridients
  • 150 γρ. (4 φέτες) μοσχαρίσιο μπούτι με πάπρικα, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • Για τη γέμιση
  • 350 γρ. μανούρι
  • 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λεπτά μπαστουνάκια
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2-3 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξύδι
Instructions
  • Step 1 Σε ένα μπολ αναμειγνύω τα υλικά της γέμισης εκτός της πιπεριάς και πιπερώνω.
  • Step 2 Απλώνω τις φέτες του αλλαντικού τη κάθε μια ξεχωριστά πάνω σε πλαστική μεμβράνη. Μοιράζω στο κέντρο τους την κρέμα τυριού και τα μπαστουνάκια πιπεριάς. Τυλίγω τις φέτες σε ρολά μέσα στη πλαστική μεμβράνη. Βάζω τα ρολά στο ψυγείο για 1-2 ώρες να σφίξει η κρέμα. Την ώρα του σερβιρίσματος, βγάζω από το ψυγείο, αφαιρώ την πλαστική μεμβράνη και κόβω σε μεγάλα κομμάτια. Σερβίρω σε πιατέλα. Αν θέλω περιχύνω με λίγο επιπλέον, βαλσαμικό ξύδι.

Related Posts

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΠΙΤΙΚΟ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΠΙΤΙΚΟ

Φτιάξτε εύκολα και κάθε στιγμή το δικό σας σπιτικό υποβρύχιο, με ό,τι άρωμα σας αρέσει: βανίλια, μαστίχα ή καραμέλα! Για να φτιάξετε καραμέλα, λιώνετε σε αντικολλητικό τηγάνι 2 -3 κουταλιές ζάχαρη…

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ

Όλοι το ξέρουμε πως τα καρότα είναι ένα λαχανικό που το τρώνε μικροί και μεγάλοι. Έχουν αυτό το ιδιαίτερο χρώμα, μια γλυκιά γεύση, και υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα μαγειρέψετε και να τα προτιμάτε εφόσον είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και καροτίνη. Από τον Απρίλιο […]



Subscribe