Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΡΟΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

ΡΟΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

ΡΟΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

: 2
: 10 min
           
: 2 hr

Σούπερ γρήγορο μεζεδάκι που το συνοδεύω με ένα αρωματικό τσίπουρο ή ένα λευκό κρασί.

Ingridients
  • 150 γρ. (4 φέτες) μοσχαρίσιο μπούτι με πάπρικα, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • Για τη γέμιση
  • 350 γρ. μανούρι
  • 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λεπτά μπαστουνάκια
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2-3 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξύδι
Instructions
  • Step 1 Σε ένα μπολ αναμειγνύω τα υλικά της γέμισης εκτός της πιπεριάς και πιπερώνω.
  • Step 2 Απλώνω τις φέτες του αλλαντικού τη κάθε μια ξεχωριστά πάνω σε πλαστική μεμβράνη. Μοιράζω στο κέντρο τους την κρέμα τυριού και τα μπαστουνάκια πιπεριάς. Τυλίγω τις φέτες σε ρολά μέσα στη πλαστική μεμβράνη. Βάζω τα ρολά στο ψυγείο για 1-2 ώρες να σφίξει η κρέμα. Την ώρα του σερβιρίσματος, βγάζω από το ψυγείο, αφαιρώ την πλαστική μεμβράνη και κόβω σε μεγάλα κομμάτια. Σερβίρω σε πιατέλα. Αν θέλω περιχύνω με λίγο επιπλέον, βαλσαμικό ξύδι.

Related Posts

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΟΡΤΙΝΟΣ

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΟΡΤΙΝΟΣ

Η συνταγή είναι του φίλου μου σεφ Δημήτρη Χρονόπουλου και σας την προτείνω γιατί συνδυάζει απίστευτη ευκολία στην τεχνική και αληθινά εντυπωσιακή γιορτινή εμφάνιση.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΜΠΟΥΤΙΑ ΠΑΠΙΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΜΠΟΥΤΙΑ ΠΑΠΙΑΣ

Η πάπια έχει ένα τρυφερό και μαλακό κρέας, το οποίο απαιτεί αργό ψήσιμο. Διαλέγετε πάντα, φρέσκα μπούτια πάπιας για να τα ψήσετε στο φούρνο, στην κατσαρόλα ή ακόμα και σε ένα λαχταριστό μπάρμπεκιου. Αν θέλετε να τηγανίσετε τα μπούτια στο τηγάνι, επιλέξτε τα κονφί. Θα […]