Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΡΟΖ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

ΡΟΖ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

ΡΟΖ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

: 4
: 15 min
: 15 min

Made @ Home με την Ντίνα – 27/01/2018

Ingridients
  • 500 γρ. σπαγγέτι Νο 6 Μακβέλ
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 50 γρ. βούτυρο Lurpak, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 παντζάρι, καθαρισμένο, κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 60 γρ. κρέμα γάλακτος Arla με 36% λιπαρά
  • 150 γρ. σκληρό τυρί Δανίας, Arla
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Instructions
  • Step 1 Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό βράζουμε τα σπαγγέτι al dente.
  • Step 2 Βάζουμε στο μούλτι, το παντζάρι, τις δύο σκελίδες σκόρδο και την κρέμα γάλακτος και πολτοποιούμε μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία, ροζ κρέμα.
  • Step 3 Σε μια σοτέζα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει. Καρφώνουμε μια σκελίδα σκόρδο με το πηρούνι και το «γυρίζουμε» μέσα στο βούτυρο για να το αρωματίσει.
  • Step 4 Ρίχνουμε την κρέμα παντζαριού και την αφήνουμε να βράσει για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμ ½ φλιτζάνι νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών. Αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά και μεταφέρουμε με πηρούνα, απευθείας τα σπαγγέτι από την κατσαρόλα στην σοτέζα.
  • Step 5 Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το σκληρό τυρί Δανίας και μπόλικο πιπέρι.

Related Posts