Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Πικάντικη κρέμα γιαουρτιού με τόνο και ρίγανη σε τραγανές μπρουσκέτες

Πικάντικη κρέμα γιαουρτιού με τόνο και ρίγανη σε τραγανές μπρουσκέτες
proetoimasia magirema servirisma anamoni video button
10΄ 4 μερίδες [printfriendly]

 

Ένα τραπέζι Ελλάδα στα Γρεβενά!
Υλικά Εκτέλεση
  • 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή
  • 1 βαζάκι τόνο (στο γυάλινο βαζάκι)
  • 1 φλιτζ. τσαγιού πίκλες (διάφορα λαχανικά) ψιλοκομμένα
  • 2-3 κλαδάκια φρέσκια ρίγανη
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4 φέτες χωριάτικο προζυμένιο ψωμί φρυγανισμένο
Σε ένα μπολ αναμειγνύω όλα τα υλικά της γιαουρτόκρεμας και τα ανακατεύω.
Κόβω τις φέτες ψωμιού στη μέση και τις αλείφω με τη κρέμα. Περιχύνω με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρω αμέσως.