30΄ | 35΄ – 40΄ | 4 πεϊνιρλί | – | [printfriendly] |
Ένα τραπέζι Ελλάδα στο Βόλο! | |
Υλικά | Εκτέλεση |
Για τη κρέμα τυριών
|
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζω το βιτάμ με βούτυρο να λιώσει. Προσθέτω το αλεύρι και το καβουρδίζω για 2-3 λεπτά. Προσθέτω το γάλα και ανακατεύω συνέχεια με το σύρμα μέχρι να πήξει και να γίνει μια ωραία μπεσαμέλ. Αποσύρω την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνω τα τυριά, τα αυγά, ελαφρά χτυπημένα και αλατοπιπερώνω. Ανακατεύω καλά. Κόβω το φύλλο πίτσας στη μέση και σχηματίζω με το κάθε μισό σε σχήμα βάρκας. Στρώνω τη λαμαρίνα του φούρνου με χαρτί ψησίματος και μεταφέρω εκεί τα πεϊνιρλί. Ρίχνω στο εσωτερικό τους την κρέμα τυριών και ψήνω σε φούρνο για 30 -35 λεπτά να ψηθούν τα πεϊνιρλί και να ροδίσουν. |