Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΔΥΟΣΜΟΥ

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΔΥΟΣΜΟΥ

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΔΥΟΣΜΟΥ

: 4
: 15 min

Ο παστουρμάς με το μανταρίνι δημιουργούν μια «έκρηξη» γεύσεων στη γλώσσα. Το μέλι θα δώσει τη γλύκα, ο δυόσμος τη δροσιά και το κόκκινο πιπέρι την ένταση που θα τα απογειώσει.

Ingridients
  • 12 φέτες παστουρμάς από μπούτι
  • 12 φέτες μανταρίνι
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • 2 κουτ. σούπας ξύδι βαλσαμικό
  • 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας δυόσμο, πολύ ψιλοκομμένο
  • πιπέρι κόκκινο σε κόκκους
Instructions
  • Step 1 Καθαρίζω τα μανταρίνια και χωρίζω με προσοχή τα φετάκια τους. Παίρνω μια φέτα παστουρμά και τυλίγω απαλά μια φέτα μανταρινιού. Τοποθετώ σε μια πιατέλα.
  • Step 2 Σε ένα σέικερ χτυπάω τη μουστάρδα, το μέλι, το ξύδι, το ελαιόλαδο μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία και απαλή βινεγκρέτ. Προσθέτω το δυόσμο και ανακατεύω.
  • Step 3 Ραντίζω τα ρολάκια του παστουρμά και πασπαλίζω με λίγους κόκκους κόκκινου πιπεριού.