Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΔΥΟΣΜΟΥ

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΔΥΟΣΜΟΥ

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΔΥΟΣΜΟΥ

: 4
: 15 min

Ο παστουρμάς με το μανταρίνι δημιουργούν μια «έκρηξη» γεύσεων στη γλώσσα. Το μέλι θα δώσει τη γλύκα, ο δυόσμος τη δροσιά και το κόκκινο πιπέρι την ένταση που θα τα απογειώσει.

Ingridients
  • 12 φέτες παστουρμάς από μπούτι
  • 12 φέτες μανταρίνι
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • 2 κουτ. σούπας ξύδι βαλσαμικό
  • 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας δυόσμο, πολύ ψιλοκομμένο
  • πιπέρι κόκκινο σε κόκκους
Instructions
  • Step 1 Καθαρίζω τα μανταρίνια και χωρίζω με προσοχή τα φετάκια τους. Παίρνω μια φέτα παστουρμά και τυλίγω απαλά μια φέτα μανταρινιού. Τοποθετώ σε μια πιατέλα.
  • Step 2 Σε ένα σέικερ χτυπάω τη μουστάρδα, το μέλι, το ξύδι, το ελαιόλαδο μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία και απαλή βινεγκρέτ. Προσθέτω το δυόσμο και ανακατεύω.
  • Step 3 Ραντίζω τα ρολάκια του παστουρμά και πασπαλίζω με λίγους κόκκους κόκκινου πιπεριού.