Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Πάντα τραγανό κοτόπουλο

Πάντα τραγανό κοτόπουλο

Συνήθως όταν ψήνουμε ένα κοτόπουλο, πολλές φορές μπορεί να είναι μαλακό αλλά όχι και τόσο τραγανό, ή το αντίθετο, δηλαδή τραγανό αλλά ξερό στο εσωτερικό του. Ποιο είναι λοιπόν, το μυστικό μου για μια τέλεια χρυσαφένια κρούστα;
Πριν βάλετε το κοτόπουλο σας στο φούρνο, θα πρέπει απλά να το αλείψετε με βούτυρο και στη συνέχεια με αλεύρι. Με αυτό το τρόπο θα δημιουργήσετε μια τραγανή κρούστα όταν θα ψήνετε το κοτόπουλο. Επίσης, εάν δεν θέλετε να βάλετε βούτυρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμό λεμονιού.


Related Posts

ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Ιδανική σούπα για τις κρύες μέρες του χειμώνα, και πολύ καλό «φάρμακο» για το κρύωμα.

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΡΕ ΣΚΟΡΔΟΠΑΠΡΙΚΑΤΕΣ

ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΡΕ ΣΚΟΡΔΟΠΑΠΡΙΚΑΤΕΣ

Μοσχομυριστά σουτζουκάκια με πικάντικες, σκορδάτες πατατούλες. Τέλειο φαγητό για το καθημερινό τραπέζι που θα αγαπήσουν ιδιαίτερα τα παιδιά.



Subscribe