destination taste!

Πάντα τραγανό κοτόπουλο

Πάντα τραγανό κοτόπουλο

Συνήθως όταν ψήνουμε ένα κοτόπουλο, πολλές φορές μπορεί να είναι μαλακό αλλά όχι και τόσο τραγανό, ή το αντίθετο, δηλαδή τραγανό αλλά ξερό στο εσωτερικό του. Ποιο είναι λοιπόν, το μυστικό μου για μια τέλεια χρυσαφένια κρούστα;
Πριν βάλετε το κοτόπουλο σας στο φούρνο, θα πρέπει απλά να το αλείψετε με βούτυρο και στη συνέχεια με αλεύρι. Με αυτό το τρόπο θα δημιουργήσετε μια τραγανή κρούστα όταν θα ψήνετε το κοτόπουλο. Επίσης, εάν δεν θέλετε να βάλετε βούτυρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμό λεμονιού.


Related Posts

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

Δεν μπορούμε να αμφιβάλλουμε ότι μια φυτική διατροφή προσφέρει όφελος στην υγεία του ανθρώπου. Άτομα που καταναλώνουν φυτικά τρόφιμα στην καθημερινή διατροφή τους παρουσιάζουν χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης, μειωμένο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, αρτηριακής πίεσης, παχυσαρκίας και σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2. Πρωτεΐνες υπάρχουν τόσο στα φυτικά όσο […]

ΜΕΡΙΔΑ… ΓΙΑ ΔΥΟ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗ!

ΜΕΡΙΔΑ… ΓΙΑ ΔΥΟ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗ!

Ακόμη κι αν δεν το συνηθίζετε, σίγουρα θα έτυχε κάποια στιγμή να πάτε μόνοι σας έξω για καφέ ή φαγητό. Θυμάστε μήπως το βλέμμα αυτού που σας σέρβιρε; Ανήκετε στην κατηγορία ψηλή ξανθιά με εντυπωσιακό ντύσιμο ή ψηλός αξύριστος μελαχρινός με γυμνασμένους κοιλιακούς; Τότε εντάξει, […]