Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis και η Mars φροντίζουν για την αστική πανίδα

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis και η Mars φροντίζουν για την αστική πανίδα

Δωρεά 1.350 κιλών τροφών για τα αδέσποτα ζώα

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με ηγετική θέση στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων (FMCG) στην Ελλάδα, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης προς την ελληνική κοινωνία και λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις της πανδημίας, μεριμνά με ευαισθησία για τα αδέσποτα ζώα και σε συνεργασία με τη Mars διαθέτει 1.350 κιλά τροφής για γάτες και σκύλους μέσα από το πρόγραμμα #AnimalSolidarityGR.
Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, έχοντας επίγνωση των αυξημένων αναγκών της αστικής πανίδας σε αυτή τη συγκυρία, στηρίζει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και προσφέρει τροφές Whiskas και Pedigree για τα αδέσποτα ζώα. Σημειώνεται ότι οι αναγνωρισμένες τροφές για γάτες και σκύλους είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και συμβάλλουν στην ισορροπημένη διατροφή των ζώων. Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής που έχει αναλάβει τη φροντίδα και τη σίτιση των αδέσποτων ζώων, τα 1.350 κιλά τροφών παραδόθηκαν τμηματικά στις 16 και 22 Απριλίου στους Δήμους Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αίγινας, Σαλαμίνας και Χαϊδαρίου οι οποίοι φροντίζουν για τη σίτιση πάνω από 8.000 αδέσποτων ζώων.
H ενέργεια αποσκοπεί στην ενίσχυση της προσπάθειας των Δήμων για την ουσιαστική φροντίδα των αδέσποτων ζώων της χώρας, καθώς η εποχή που διανύουμε απαιτεί και επιβάλλει την αλληλεγγύη και την προστασία της ζωής, πάσης φύσεως, πόσο μάλλον των αδέσποτων ζώων που δεν μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους. Η ευαισθησία οφείλει να μην κάνει διακρίσεις αλλά να διευρύνεται και να πολλαπλασιάζει την προσφορά, με σεβασμό στη ζωή, ειδικά κατά τη διάρκεια τέτοιων πρωτόγνωρων συνθηκών.
Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, πιστός στις αξίες του, βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας αυτές τις δύσκολες ώρες. Αφουγκράζεται τις πραγματικές ανάγκες και συμβάλλει με όσα μέσα διαθέτει, με ευθύνη και συνέπεια. Την επόμενη μέρα θα βρίσκεται και πάλι εκεί, δίπλα στην Πολιτεία, ακριβώς στο σημείο εκκίνησης, για να συνεισφέρει σε μια δυναμική επαναφορά στην ομαλότητα.

Note to editors
Το #AnimalSolidarityGR είναι μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, για τη διασφάλιση της ευζωίας των τετράποδων ζώων, μέσα από προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών από φορείς, επιχειρήσεις και κτηνιάτρους. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα κατανέμονται στους κατά τόπους Δήμους, ανάλογα με τις ανάγκες.

Λίγα λόγια για τoν Όμιλο Εταιρειών Mantis
Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, στον οποίο μεταξύ άλλων ανήκουν οι εταιρείες Mantis Trading S.A, Fortis Trading S.A. και Attraction Solutions S.A., έχει δυναμική παρουσία στην εγχώρια αγορά από το 1974 και διατηρεί ηγετική θέση στον κλάδο των Fast Moving Consumer Goods (FMCG) στην Ελλάδα. Το όνομά του έχει ταυτιστεί με εταιρείες και brands υψηλής αναγνωρισιμότητας, όπως το Red Bull, η Energizer, η Wilkinson Sword, το Hawaiian Tropic, η Pepsico-Marbo αλλά και τα προϊόντα της Mars (Snickers, M&M’s, Mars,Twix, Maltesers, Mars, Bounty, Orbit, Uncle Ben’s, Pedigree, Whiskas, Cesar, Sheba, Frolic, Kitekat, Catsan, Catisfactions) για το κανάλι του Impulse. Ο Όμιλος αντιπροσωπεύει τα συγκεκριμένα brands αποκλειστικά στην Ελλάδα, αλλά και τα περισσότερα από αυτά στην Κύπρο. Απασχολεί περισσότερους από 150 εργαζόμενους και εξυπηρετεί είτε απευθείας είτε με τη μέθοδο pre-selling περισσότερους από 16.500 πελάτες & 800 χονδρέμπορους με το πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων να καλύπτει τα κανάλια: Retail, Ειδικά κανάλια, Impulse & On premise.