Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ, ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ, ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ, ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

: 4
: 10 min

Δροσερές μπρουσκέτες που μπορείτε να σερβίρετε ως ελαφρύ γεύμα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Συνοδέψτε τες με παγωμένο ουζάκι.

Ingridients
  • 4 φέτες ψωμί ολικής άλεσης, φρυγανισμένες
  • 200 γρ. κοπανιστή Μυκόνου
  • 250 γρ. πεπόνι, καθαρισμένο και κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 1 κουτ. γλυκού μπούκοβο καυτερό
  • ½ κουτ. γλυκού πάπρικα, καπνιστή
  • 4 φέτες προσούτο
  • λίγα φύλλα γλιστρίδας
  • ελαιόλαδο
  • κρέμα βαλσαμικού
Instructions
  • Step 1 Βάζω σε ένα μπολ την κοπανιστή, το μπούκοβο και την πάπρικα και ανακατεύω καλά.
  • Step 2 Ραντίζω τις φέτες ψωμιού με λίγο ελαιόλαδο και μοιράζω το μείγμα του τυριού. Σκορπίζω τους κύβους πεπονιού, τα φύλλα της γλυστρίδας και βάζω στο κέντρο από μια φέτα προσούτο.
  • Step 3 Ραντίζω με λίγη κρέμα βαλσαμικού και σερβίρω αμέσως.