Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ESPRESSO

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ESPRESSO

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ESPRESSO

: 20-25

Η δυνατή γεύση του καφέ espresso δίνει χαρακτήρα και ένταση σ’ αυτά τα μικρά μπισκοτάκια. Ότι πρέπει για να συνοδέψετε το καφεδάκι σας.

Ingridients
  • 230 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 170 γρ. κορν φλάουρ
  • 1½ κουτ. σούπας κακάο
  • 330 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 75 γρ. ζάχαρη
  • 3 κουτ. γλυκού πολύ δυνατό καφέ espresso
Instructions
  • Step 1 Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
  • Step 2 Σε ένα μπολ κοσκινίζω το αλεύρι μαζί με το κορν φλάουρ και το κακάο.
  • Step 3 Βάζω στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάω με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν. Χαμηλώνω την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτω λίγο λίγο το μίγμα των αλεύρων. Τέλος προσθέτω και τον καφέ εσπρέσσο και συνεχίζω το χτύπημα μέχρι να δημιουργηθεί ένα ωραίο, απαλό μίγμα.
  • Step 4 Στρώνω μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
  • Step 5 Μεταφέρω το μίγμα των μπισκότων σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσια μύτη και σχηματίζω μικρές ροζετούλες.
  • Step 6 Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25΄περίπου.